Kariotypy w genosie bo krotka kolejka byla a mutacje w CZMP czekalam jakos 1 m-cA gdzie Ty robiłaś badania?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kariotypy w genosie bo krotka kolejka byla a mutacje w CZMP czekalam jakos 1 m-cA gdzie Ty robiłaś badania?
Kariotypy w genosie bo krotka kolejka byla a mutacje w CZMP czekalam jakos 1 m-c
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mozliwe ze sie zmienilo..No własnie do Genosa dzwoniłam, bo ponoć krótka kolejka, ale widzocznie się pozmieniało i dopiero grudzień...
Pytaj i nie daj sie zbyc usi Ci odp.na pytania [emoji6]Będę jutro dzwonić do Krakowa i może "przemiłe" panie udzielą mi informacji. Bo ostanio jak dzwoniłam, to na mnie wręcz nakrzyczała, jak chciałam sie o cokolwiek zapytać.
to jest raczej dobijajace....
Na 14 września mamy 1 wizytę u genetyka na NFZ. Długo potem trzeba czekać w kolejce na wykonanie tych badań (np kariotypy, mutacje)?. No bo jeśli z miesiąc, to ok, ale jak dłużej to nerwowo się wykończę.
Fondie, doskonale cię rozumiem. Ja w 2 ciąży przez cały dzień macałam sie po piersiach i sprawdzałam, czy aby na pewno bolą. Marzyłam o wymiotach, najgorszym samopoczuciu fizycznym, żeby tylko być spokojną. Potem piersi bolały mnie trochę mniej i zaczęła sie panika, której nikt nie rozumiał. Ale nawet po poronieniu jeszcze troche je czułam...