reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, widze ze masz duza wiedze.
To powiedz mi czy przy hashimoto bierze sie cos, np steryd, czy przeciwciala anty tpo i anty tg moga tez spowodowac strate ciazy. I jesli sie bierze na hashi steryd do do ktorego tyg ciazy.
Ja bym chciala brac do konca ciazy 5 encortonu, ale moj lekarz na to nie pojdzie bo juz mnie cisnie zeby odstawiac.
Inni lekarze natomiast mowia ze dawka 5 to mala dawka i mozna brac do konca ciazy.
nie doszlam tak daleko jak ty z ciaza wiec nie wiem ile si ebierze ale na pewno do 15 jakos tygodnia sie ma dawke poczatkowa chyba apotemsie schodzi ale magda co ma coreczke z naszego forum przedluzyla encorton i odstawila chyba w 28 tygodniu czy jakos tak.MAdzia pomoz:)
moja endo mowi, że jak masz dobra tarczyce w sesie ft4 i tsh to nic nie powinno sie z ciaza dziac a przeciwciala przy hashi rzadko wchodza w norme. Jak masz dobra tarczyce problemow nie powinno byc :) encorton jak mowila moja endo i umnie sie sprawdzalo zmiejszalo tsh ale po odstawieniu zaczynaly sie schody....ale nie w przeciwcialach ale w tsh i ft4 ja zrobie jak mi gin i endo beda kazac tyle wiem. Najwazniejsze to dobre tsh i ft4

reklama
Beatko mialam juz 2 razy ciaze obumarlam..wiex strach jest...;(

Burczus kochana kiedy masz kolejna wizyte? Czy niemoze byc juz dobrze? Tylko wiecznie sie martwimy?
Dziś byłam u swojej starej dr by zobaczyła co i jak. Zarodek mniejszy niż powinien teoretycznie być ale wychwyciła tętno.Tylko słabe bo 75/min. Znalazła coś jeszcze.drugi pęcherzyk żółtkowy,ale bez zarodka. Kazała wierzyć i być cierpliwym. A to nie jest moja mocna strona...

Hej.

Melduje sie i prosze jutro o kciuki, boje sie strasznie, nachodza mnie mysli ze dzidzia odeszla ode mnie..ehhh ciezka noc sie zapowiada

Doris gratuluje wizyty;)

Nafoczka kochana zycze by synek byl zdrowy!

Susana kochana mysle o Tobie...

Milego dnia kochane

Tola gratuluje blizniakow[emoji4]
Julia,moje kciuki zaciśnięte:)

Dziś byłam u swojej starej dr by zobaczyła co i jak. Zarodek mniejszy niż powinien teoretycznie być ale wychwyciła tętno.Tylko słabe bo 75/min. Znalazła coś jeszcze.drugi pęcherzyk żółtkowy,ale bez zarodka. Kazała wierzyć i być cierpliwym. A to nie jest moja mocna strona...
kiedy ostanio badalas bhcg? jakie mialas? ktory to tydzien ciazy?i w ktrym badalas bhcg ? wiem, ze bylo ksiazkowe ale kiedy i jakie? kiedy mialas intralipid?

Ovli kobieta ma sile psychiczna. Swiadomosc ze sie bedzie mama daje nam nieskonczone poklady milosci i wytrzymalosci.

Doris jak fajnie juz niedlugo bedziesz ze swoim malenstwem

kiedy ostanio badalas bhcg? jakie mialas? ktory to tydzien ciazy?i w ktrym badalas bhcg ? wiem, ze bylo ksiazkowe ale kiedy i jakie? kiedy mialas intralipid?
Bete badałam raz i to było 30.05 i była 81.I To mógł być dopiero 3/4 tc. Teraz z crl jest 6. Intralipid był 1.06.
Więcej hcg robić nie będę.

Julia . Wiem ,że ciężko jest nie mieć strachu jak się wie co wisieć może w powietrzu. Wiele dziewczyn które straciły maluszki na naszym wątku doczekała się jednak tego wyczekiwanego cudu. Julia z całego serca życzę Ci aby było dobrze :*

Avita miło mi że się uśmiechasz przy moich postach ;)

Arda pamiętam że istniejesz gdzie się chowasz? Co u Ciebie? Wszystkie się chowamy ,ale i tak nie da się wyłączyć myślenia i podglądamy forum ,a ja gaduła jestem więc muszę coś skrobnąć zawsze od siebie :p

Burczuś, a który Ty masz tydzień ciąży? Serduszko zarodka zaczyna bić wolno, potem stopniowo przyspiesza do ok 180-190 a po 12-13 tyg ciązy znów zwalnia do średnio 140
Julia, na pewno wszystko jest dobrze! Musisz wierzyć!
Bea25ta, uwielbiam Twoje teksty!!!
Strawbelka, a Ty suwaczek wstawisz???? Bo ja nie wiem w którym Ty tyg jesteś

Buziaki wieczorne dla Reszty Dziewcząt!

reklama
burczuś miałam podobnie w ostatniej ciąży,tzn. że były dwa pęcherzyki,w jednym bez akcji serca a w drugim bylo serduszko ale biło slabo..
pomodlę się za Twoje malenstwo..

Do góry