reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, widze ze masz duza wiedze.
To powiedz mi czy przy hashimoto bierze sie cos, np steryd, czy przeciwciala anty tpo i anty tg moga tez spowodowac strate ciazy. I jesli sie bierze na hashi steryd do do ktorego tyg ciazy.
Ja bym chciala brac do konca ciazy 5 encortonu, ale moj lekarz na to nie pojdzie bo juz mnie cisnie zeby odstawiac.
Inni lekarze natomiast mowia ze dawka 5 to mala dawka i mozna brac do konca ciazy.
nie doszlam tak daleko jak ty z ciaza wiec nie wiem ile si ebierze ale na pewno do 15 jakos tygodnia sie ma dawke poczatkowa chyba apotemsie schodzi ale magda co ma coreczke z naszego forum przedluzyla encorton i odstawila chyba w 28 tygodniu czy jakos tak.MAdzia pomoz:)
moja endo mowi, że jak masz dobra tarczyce w sesie ft4 i tsh to nic nie powinno sie z ciaza dziac a przeciwciala przy hashi rzadko wchodza w norme. Jak masz dobra tarczyce problemow nie powinno byc :) encorton jak mowila moja endo i umnie sie sprawdzalo zmiejszalo tsh ale po odstawieniu zaczynaly sie schody....ale nie w przeciwcialach ale w tsh i ft4 ja zrobie jak mi gin i endo beda kazac tyle wiem. Najwazniejsze to dobre tsh i ft4

reklama
Beatko mialam juz 2 razy ciaze obumarlam..wiex strach jest...;(

Burczus kochana kiedy masz kolejna wizyte? Czy niemoze byc juz dobrze? Tylko wiecznie sie martwimy?
Dziś byłam u swojej starej dr by zobaczyła co i jak. Zarodek mniejszy niż powinien teoretycznie być ale wychwyciła tętno.Tylko słabe bo 75/min. Znalazła coś jeszcze.drugi pęcherzyk żółtkowy,ale bez zarodka. Kazała wierzyć i być cierpliwym. A to nie jest moja mocna strona...

Hej.

Melduje sie i prosze jutro o kciuki, boje sie strasznie, nachodza mnie mysli ze dzidzia odeszla ode mnie..ehhh ciezka noc sie zapowiada

Doris gratuluje wizyty;)

Nafoczka kochana zycze by synek byl zdrowy!

Susana kochana mysle o Tobie...

Milego dnia kochane

Tola gratuluje blizniakow[emoji4]
Julia,moje kciuki zaciśnięte:)

Dziś byłam u swojej starej dr by zobaczyła co i jak. Zarodek mniejszy niż powinien teoretycznie być ale wychwyciła tętno.Tylko słabe bo 75/min. Znalazła coś jeszcze.drugi pęcherzyk żółtkowy,ale bez zarodka. Kazała wierzyć i być cierpliwym. A to nie jest moja mocna strona...
kiedy ostanio badalas bhcg? jakie mialas? ktory to tydzien ciazy?i w ktrym badalas bhcg ? wiem, ze bylo ksiazkowe ale kiedy i jakie? kiedy mialas intralipid?

Ovli kobieta ma sile psychiczna. Swiadomosc ze sie bedzie mama daje nam nieskonczone poklady milosci i wytrzymalosci.

Doris jak fajnie juz niedlugo bedziesz ze swoim malenstwem

kiedy ostanio badalas bhcg? jakie mialas? ktory to tydzien ciazy?i w ktrym badalas bhcg ? wiem, ze bylo ksiazkowe ale kiedy i jakie? kiedy mialas intralipid?
Bete badałam raz i to było 30.05 i była 81.I To mógł być dopiero 3/4 tc. Teraz z crl jest 6. Intralipid był 1.06.
Więcej hcg robić nie będę.

Julia . Wiem ,że ciężko jest nie mieć strachu jak się wie co wisieć może w powietrzu. Wiele dziewczyn które straciły maluszki na naszym wątku doczekała się jednak tego wyczekiwanego cudu. Julia z całego serca życzę Ci aby było dobrze :*

Avita miło mi że się uśmiechasz przy moich postach ;)

Arda pamiętam że istniejesz gdzie się chowasz? Co u Ciebie? Wszystkie się chowamy ,ale i tak nie da się wyłączyć myślenia i podglądamy forum ,a ja gaduła jestem więc muszę coś skrobnąć zawsze od siebie :p

Burczuś, a który Ty masz tydzień ciąży? Serduszko zarodka zaczyna bić wolno, potem stopniowo przyspiesza do ok 180-190 a po 12-13 tyg ciązy znów zwalnia do średnio 140
Julia, na pewno wszystko jest dobrze! Musisz wierzyć!
Bea25ta, uwielbiam Twoje teksty!!!
Strawbelka, a Ty suwaczek wstawisz???? Bo ja nie wiem w którym Ty tyg jesteś

Buziaki wieczorne dla Reszty Dziewcząt!

reklama
burczuś miałam podobnie w ostatniej ciąży,tzn. że były dwa pęcherzyki,w jednym bez akcji serca a w drugim bylo serduszko ale biło slabo..
pomodlę się za Twoje malenstwo..

Do góry