reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej a ja zgłaszam się z krzaków ;)
Byłam na usg i wszystko ok z dzieckiem, jeszcze niewiem czy chłopczyk czy dziewczynka ;) wiercilo się toto jak szalone ;D
Trzymam kciuki za was dziewczyny modlę się żeby wam się ułożyło, jak tylko modlę się o siebie o to was pamiętam dziś lekarz mówił o tej przrziernosci i to jest tak ze im starsza ciąża tym większa ta przrziernosc i że gdybym miała 4 to by było źle.... Ale ja wypatrywalam tylko tego bijacego punkciku ;)
Żeby to uczcić wsuwam kebaba ;);)
Buziaki ;)

reklama
Hej
Dziękuję Dziewczynki że pytacie. Od rana mnie nie było praktycznie w domu, zawiozłam Małą do przedszkola i do fryzjera. Trzeba jakoś wyglądać na porodówce :-)
Do terminu cc zostało 15 dni. Czuję się dobrze tylko mam skurcze co jakiś czas. Jutro ktg, we wtorek wizyta i dostanę skierowanie do szpitala :-)

Dziękuję Wam bardzo ;););) za miłe słowa ;)
Jestem w 13t2d ale z usg wychodzi 13t6d ;)
Odstawiam duphaston... Została tylko luteina...i wizyta za 3 tyg ;);)

Julia a czemu już robisz test obciążenia? Masz jakieś wskazania? Do glukozy każdy wiadomo ma swoje podejście ale nie picie nie przeszkadzało wiec ja Ci mogę powiedzieć że nie było źle :)
Riri oby teraz było z górki :*

Ja już po amniopunkcji .
Nic nie bolało .
Bardziej immunoglobulona w tyłek .
Teraz leże i odpoczywaam .
Lekarz najpierw zrobił usg i mówi że jest podejrzenie wady serduszka u dziecka tak że wyniki to tylko formalność niestety .
Najpóżniej w piątek lub już jutro wszystko będzie jasne bo zapłaciłam fish i wynik jest w ciągu dwóch dni .

reklama
Do góry