reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Srawbelka jeżeli nie masz w domu to niech Twój mąż leci do apteki po acc najlepiej optima na uszczelnienie naczyń.I tak jak dziewczyny radzą odstaw na jakiś czas acard ,Myślę,że wszystkie tutaj jesteśmy z Tobą myślami.
Tak sobie jeszcze pomyślałam,że to może jeszcze implantacja skoro nie ma skurczy.Powiem Ci na moim przykładzie w sobotę zrobiłam sikańca a w niedzielę dostałam plamień i myślałam,że to koniec.A później okazało się,że wszystko się dobrze skończyło czego i Tobie życzę.
Heparyne tez odstawic?

reklama
Strawbelka - głęboko wierzę, że przynajmniej jeden zarodek z Tobą został. To nie może się inaczej skończyć jak bejbikiem za 9 miesięcy. Trzymam kciuki

Gabi -
witaj na forum. Znajdziesz tu wsparcie i pocieszenie

Wiem,że praktykuje się raczej odstawienie acardu a heparynę się zostawia.Było tu wiele dziewczyn,które krwawiło w ciąży ,niektóre miały krwotoki i odstawiały acard tylko i szczęśliwie urodziły.

reklama
Gabis, lista badań które ja robiłam:

Antytrombina III, aktywność (AT)
Antykoagulant toczniowy (LA)
Białko C, aktywność
Białko S wolne
Przeciwciała antykardiolipinowe (ACA) IgG
Przeciwciała antykardiolipinowe (ACA) IgM
Przeciwciała przeciw beta 2-glikoproteinie (B2GPT) IgG
Przeciwciała przeciw beta 2-glikoproteinie (B2GPT) IgM
Przeciwciała przeciwłożyskowe (APA)
Przeciwciała przeciwplemnikowe (ASA)
Przeciwciała przeciw antygenom jajnika (AOA) (=przeciwjajnikowe)
Mutacja genu protrombiny (20210 G-A)
Czynnik V Leiden
MTHFR C C766T
MTHFR A A1298C
PPJ (ANA1) MET. IIF, test przesiewowy Wynik
TSH
FT3
FT4
anty-TPO
anty-TG
APTT
PT