G
reklama
susana
Fanka BB :)
Zobaczymy za 10 lat heheSusana, ja mam chlopa tego samego od ponad 10 lat, ale sluz plodny zyje wlasnym zyciem haha.
Nafoczka, czekamy
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka, ojjjjj gonisz mojego Olisia, gonisz!!!!
Ciekawe jak u mnie będzie, wizyta....ufffff już w poniedziałek o 9.40. To będzie 24 tyg i 1 dzień. Ale u mnie różnica coraz mniejsza ostatnio między terminem z OM a z USG już tylko +3 dni było.
I wstawiaj tą fotkę, nie kombinuj
Ciekawe jak u mnie będzie, wizyta....ufffff już w poniedziałek o 9.40. To będzie 24 tyg i 1 dzień. Ale u mnie różnica coraz mniejsza ostatnio między terminem z OM a z USG już tylko +3 dni było.
I wstawiaj tą fotkę, nie kombinuj
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Strawbelka, gdzie takie znalazłaś?
susana
Fanka BB :)
StrawbelkaDoris, Nafoczka, AgnieszkaP patrzcie jakie cudne koszulki ciazowe
Rozumiem że szperasz i już, też dla siebie szukasz??
Szukaj szukaj bo zaraz ci będą potrzebne .I to takie XXXL znajdż te koszulki , bo jak te jajca wychodujesz przez wielkanoc to trojaczki będą jak malowane .
G
Gość
Gość
Doris to nie w sklepie, jakis artykul byl z 2012 roku i tam te koszulki byly.Strawbelka, gdzie takie znalazłaś?
G
Gość
Gość
Susana wlasnie ze nie dla siebie, dla Ciebie szukalam, bo jak tak szalalas z mezem to trojaczki beda) ale bys sie zdziwila)Strawbelka
Rozumiem że szperasz i już, też dla siebie szukasz??
Szukaj szukaj bo zaraz ci będą potrzebne .I to takie XXXL znajdż te koszulki , bo jak te jajca wychodujesz przez wielkanoc to trojaczki będą jak malowane .
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny a te koszlki jak chcecie, to przeciez mozecie sobie obrazek sciagnac i zaniesc do punktu gdzie robia koszulki z nadrukami albo prasowanki na koszulki
Podziel się: