G
Gość
Gość
Bedzie wpadka jak nicNo i encortonu nie brałam bo nie planowałam w tym miesiącu starań .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie wpadka jak nicNo i encortonu nie brałam bo nie planowałam w tym miesiącu starań .
StrawbelkaBedzie wpadka jak nic
Ja tez biore femibion ale dodatkowo jeszcze sam kwas w formie metylowej. Ja kupuje Actifolin 2mg. Jest jeszcze Actifolin 0,8mg. Kupowałam na stronce polskiej jakiejś.. Ale widziałam w jakiejś aptece tez. A jak nie maja to pewnie mogą zamówić tylko trzeba poprosić.A ta metylową formę można kupić w Polsce? Mi P. Jerzak zapisała Femibion Natal 1 i ten wzmocniony kwas foliowy.
Witaj ponownie [emoji4] teraz łez spokojnie z koreczkiem na dole [emoji6] moje dwie znajome przenosiły ciąże z pessaremprosze o brawa.. wrocilam
dziekuje za wszelkie wsparcie!!! ja tam wiem kto tam o mnie pamietal
Doris, Beatka dla Was szczegolne calusy!!! :-*
witam nowe kolezanki, ktore niestety do nas doloczyly...
a co do mnie, to leze i "przewracam placek" zeby rowno wyrosl hihiiii
Agnieszka nie bede sie madrzyc co lepsze szew czy pessar ale pessar przy 30mm mozna dac,a przy 14mm to juz zdecydowanie za malo wiec musil byc szew. Moze lepiej trzyma ale tez niesie zdecydowanie wieksze ryzyko infekcji wiec czeste posiewy mnie nie ominal
calusy :-*
Nie poddawaj się masz jeszcze Dubrowskiego, Malinowskiego i wiele innych sposobów na spełnienie marzeniaNafoczka, strasznie się cieszę, że wróciłaś!
Ja 13 kwietnia mam ostatnie badanie i z wynikami do prof. Jerzak. Ja jej ufam i mam nadzieję, że postawi mi trafną diagnozę. Z drugiej strony bardzo się boję, bo jak nie ona to ja już chyba pasuje... Owszem mogę robić jeszcze mnóstwo badań w ciemno, ale u mnie już znalazłam 4 prawdopodobne przyczyny i może tego będę się trzymać: chora tarczyca, cukier (insulina) i mutacja i zapalenie ( które było przyczyną, albo skutkiem). Na 21 kwietnia mam też "nowego" ginekologa, którego będę miała pod ręką. Jak uda mi się dostać do J. jeszcze w kwietniu to może pod koniec maja rozpoczniemy kolejne, ostatnie starania.
jeszcze w kwietniu to może pod koniec maja rozpoczniemy kolejne, ostatnie starania.