reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Nie gra mi coś u Ciebie...może za bardzo grzebali przy tych zabiegach i masz zrosty? Albo endometriozę masz? Dziwnie to wszystko u Ciebie wygląda [emoji53] ja też wyjątkowa, w sensie "inna" jestemMialam 2 histero, w sumie to 3, bo przy laparo tez byla. Ostatnia histero byla na jesieni.
Ja jestem kuzwa jakas wyjatkowa chyba...
Czyli allo tez nie zlecil?Zlecił :
Test CBA cytokiny
LCT
APL
APA
Białko s c
V leiden
Mut.protrombiny
Resztę którą miałam zaliczył czyli toczeń .zesp- .antykardio., przeciw -.beta gliko., toxo, cytomeg .różycz.,
Amh itd
czarna_mala
A ja byłam dziś na usg kontrolnym jak miewa się moje endometrium (bo z jego przyrostem w ostatnich monitorowanych cyklach mam problem) i w 17dc mam 6mm więc bez szaleństw i zbytniej brawury, zwłaszcza że wg apki "Mój Kalendarzyk" owu za 2 dni...
Ale moja Pani Gin poprawiła mi humor mówiąc, że pięknie kobieco wyglądam siedzi mi to cały czas w głowie i poprawiła mi tym komplementem humor, bo po 10mg Encortonu czuję się jak słoń [emoji85]
Ale moja Pani Gin poprawiła mi humor mówiąc, że pięknie kobieco wyglądam siedzi mi to cały czas w głowie i poprawiła mi tym komplementem humor, bo po 10mg Encortonu czuję się jak słoń [emoji85]
G
Gość
Gość
Endometrioze mialam tylko w torbieli. Ufam temu lekarzowi, wiec chodze na histero i laparo jak kaze, zreszta nie mialam wyjscia bo mialam torbiel, polipa. Jak wtedy pogrzebali to odrazu zaszlam. Teraz sie cos spitolic musialo.Nie gra mi coś u Ciebie...może za bardzo grzebali przy tych zabiegach i masz zrosty? Albo endometriozę masz? Dziwnie to wszystko u Ciebie wygląda [emoji53] ja też wyjątkowa, w sensie "inna" jestem
Teraz z laparo bede miala tez histero.
czarna_mala
Ooo widzisz, a może polip się odnowił? I blokuje cosik?
czarna_mala
Najlepiej laparoskopiaA jakie badanie wykrywa endometrioze czy zrosty ? Histerioskopia ?
reklama
G
Gość
Gość
LaparoskopiaA jakie badanie wykrywa endometrioze czy zrosty ? Histerioskopia ?
Podziel się: