reklama
Aga707
Fanka BB :)
Witam
Jestem na tym forum nowa, ale obserwuje Was już od listopada
Jestem mamą sześciu aniołków , tak więc też już swoje przeszłam.
Dzięki temu forum po ostatnim poronieniu w listopadzie dzięki wam pozbierałam się .
Może uda i mi się coś wam pomóc. Bea25ta na pewno jeśli jest podejrzenie przegrody , to na pewno masz wskazanie do histeroskopii z laparoskopią i to na prawdę u dobrego specjalisty. Wiem coś o tym po jestem po 4 histeroskopiach i dopiero laparoskopia z histeroskopią u prof. Pawelczyka pomogła.
Jestem na tym forum nowa, ale obserwuje Was już od listopada
Jestem mamą sześciu aniołków , tak więc też już swoje przeszłam.
Dzięki temu forum po ostatnim poronieniu w listopadzie dzięki wam pozbierałam się .
Może uda i mi się coś wam pomóc. Bea25ta na pewno jeśli jest podejrzenie przegrody , to na pewno masz wskazanie do histeroskopii z laparoskopią i to na prawdę u dobrego specjalisty. Wiem coś o tym po jestem po 4 histeroskopiach i dopiero laparoskopia z histeroskopią u prof. Pawelczyka pomogła.
Aga707
Nie pamiętam , ale chyba Lumia wybierała się do Pawelczyka. Jestem dobrym specjalistą od endoskopii, ale o poronieniach nawykowych ma bardzo małe pojęcie. Po ostatnie ciąży wysłał Nas do Malinowskiego i jestem na tą chwilę w trakcie szczepień. Mieliśmy do wyboru Kurpisza i Malinę. Zdecydowaliśmy się Łódź.
G
Gość
Gość
Histero to moj lekarz! Pod tym wzgledem to on jest swietny, tak mi wyluszczyl torbiel z jajnika ze teraz smiga jak nowy. A kazdy mi mowil ze jajnika sie nie uratuje. Tylko on jest z Bytomia. Ale terminy na nfz szybkie, do miesiaca. Naprawde polecam, bo to swietny laparoskopowiec jest.Pójść możesz zobaczysz czy to idzie w kierunku przyjścia @ czy zabiegu oby nie to 2. Ja przeszukuję fora kto mógłby mi zrobić histero chociaż nie wiem czy już mogę bo nie wiem jaka beta. Chyba stąd ten mój stres.
G
Gość
Gość
Beata on Ci tez zrobi laparoskopie jak poprosisz, nie bedzie z tym problemu. A w tym szpitalu sami swietni lekarze pracuja. Z calej Polski tam dziewczyny jezdza.
G
Gość
Gość
Witaj Aga707
Aga707
Mieszkam koło Swarzędza. Leczymy się z mężem już 6 lat. I tak naprawdę to mam wrażenie , że wiele z Was ma więcej oleju w głowie niż Nasi ginekolodzy ponieważ część tych naszych ,,perypetii '' zawdzięczamy Naszym lekarzom. W ciągu tych 6 lat miałam chyba wszystkie możliwe ekscesy: zaśniad częściowy groniasty, ciąża szyjkowa, ciąża obumarła, a już nie wspomnę o licznych zabiegach 2 histeroskopie diagnostyczne , 4 histeroskopie operacyjne, 2 laparoskopie z histeroskopią , 2 hsg i jeszcze trochę to będę świecić od tych znieczuleń , ale co tam się nie robi dla dziecka . Dopiero w Łodzi mieliśmy zrobiony komplet badań, a jak napierałam że może coś może porobić to słyszałam po co przecież i tak mam brać Clexane. W ostatniej ciąży brałam Omegamed Optima, Acard 75 Clexane 04, Duphaston x 3, Luteine dowcipną x 2 i co lipa , ciąża obumarła i wielki kac Pawelczyka.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Aga707, witaj i opowiedz coś więcej o sobie.
Nafoczka, gdzie jesteś???? Prosze się odezwać!!! Bo sie martwię!
Lumia, tez zniknęłaś!
Susana , ja dostałam spóźnioną w 49 dc wieczorem (tak mam zapisane) przy becie 216, a od spadku bety to było 10 pełnych dni od spadku bety. jak to wychodzi u Ciebie!!!!
Strawbelka, z gratulacjami poczekam ale to nie kreska od pregnylu, bo jjuz dawno go nie ma. Kreska typowo ciążowa :-). Leć na betę w poniedziałek.
Czuję się dobrze, dziękuję tylko kaszel mnie męczy cały czas.
A czemu encorton do 8 rano????? Ja nigdy tak nie brałam! Rano tylko eythyrox, bo po nim pół godziny nie można jeść ale o encortonie nie słyszałam.
Pozdrawiam RESZTĘ niewymienionych Dziewcząt!
edit
Aga, widzę, że właśnie napisałaś :-)
A na jakim etapie traciłaś ciąże?
Aga707, witaj i opowiedz coś więcej o sobie.
Nafoczka, gdzie jesteś???? Prosze się odezwać!!! Bo sie martwię!
Lumia, tez zniknęłaś!
Susana , ja dostałam spóźnioną w 49 dc wieczorem (tak mam zapisane) przy becie 216, a od spadku bety to było 10 pełnych dni od spadku bety. jak to wychodzi u Ciebie!!!!
Strawbelka, z gratulacjami poczekam ale to nie kreska od pregnylu, bo jjuz dawno go nie ma. Kreska typowo ciążowa :-). Leć na betę w poniedziałek.
Dzien dobry ;-)
jak sie dzisiaj czujesz ?
Czuję się dobrze, dziękuję tylko kaszel mnie męczy cały czas.
Moge teraz encorton wziasc? Bo to do 8 rano sie powinno. A mam cien cienia, ale moze to pregnyl
A czemu encorton do 8 rano????? Ja nigdy tak nie brałam! Rano tylko eythyrox, bo po nim pół godziny nie można jeść ale o encortonie nie słyszałam.
Pozdrawiam RESZTĘ niewymienionych Dziewcząt!
edit
Aga, widzę, że właśnie napisałaś :-)
A na jakim etapie traciłaś ciąże?
reklama
Podziel się: