reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pójść możesz zobaczysz czy to idzie w kierunku przyjścia @ czy zabiegu oby nie to 2. Ja przeszukuję fora kto mógłby mi zrobić histero chociaż nie wiem czy już mogę bo nie wiem jaka beta. Chyba stąd ten mój stres.

reklama
Witam

Jestem na tym forum nowa, ale obserwuje Was już od listopada
Jestem mamą sześciu aniołków , tak więc też już swoje przeszłam.
Dzięki temu forum po ostatnim poronieniu w listopadzie dzięki wam pozbierałam się .
Może uda i mi się coś wam pomóc. Bea25ta na pewno jeśli jest podejrzenie przegrody , to na pewno masz wskazanie do histeroskopii z laparoskopią i to na prawdę u dobrego specjalisty. Wiem coś o tym po jestem po 4 histeroskopiach i dopiero laparoskopia z histeroskopią u prof. Pawelczyka pomogła.

Nie pamiętam , ale chyba Lumia wybierała się do Pawelczyka. Jestem dobrym specjalistą od endoskopii, ale o poronieniach nawykowych ma bardzo małe pojęcie. Po ostatnie ciąży wysłał Nas do Malinowskiego i jestem na tą chwilę w trakcie szczepień. Mieliśmy do wyboru Kurpisza i Malinę. Zdecydowaliśmy się Łódź.

Witaj Aga zapraszamy cię do nas serdecznie .Opowiedz jeśli chcesz coś więcej o sobie .Mam nadzieję że się u nas zadomowisz.

Pójść możesz zobaczysz czy to idzie w kierunku przyjścia @ czy zabiegu oby nie to 2. Ja przeszukuję fora kto mógłby mi zrobić histero chociaż nie wiem czy już mogę bo nie wiem jaka beta. Chyba stąd ten mój stres.
Histero to moj lekarz! Pod tym wzgledem to on jest swietny, tak mi wyluszczyl torbiel z jajnika ze teraz smiga jak nowy. A kazdy mi mowil ze jajnika sie nie uratuje. Tylko on jest z Bytomia. Ale terminy na nfz szybkie, do miesiaca. Naprawde polecam, bo to swietny laparoskopowiec jest.

Beata on Ci tez zrobi laparoskopie jak poprosisz, nie bedzie z tym problemu. A w tym szpitalu sami swietni lekarze pracuja. Z calej Polski tam dziewczyny jezdza.

Mieszkam koło Swarzędza. Leczymy się z mężem już 6 lat. I tak naprawdę to mam wrażenie , że wiele z Was ma więcej oleju w głowie niż Nasi ginekolodzy ponieważ część tych naszych ,,perypetii '' zawdzięczamy Naszym lekarzom. W ciągu tych 6 lat miałam chyba wszystkie możliwe ekscesy: zaśniad częściowy groniasty, ciąża szyjkowa, ciąża obumarła, a już nie wspomnę o licznych zabiegach 2 histeroskopie diagnostyczne , 4 histeroskopie operacyjne, 2 laparoskopie z histeroskopią , 2 hsg i jeszcze trochę to będę świecić od tych znieczuleń , ale co tam się nie robi dla dziecka . Dopiero w Łodzi mieliśmy zrobiony komplet badań, a jak napierałam że może coś może porobić to słyszałam po co przecież i tak mam brać Clexane. W ostatniej ciąży brałam Omegamed Optima, Acard 75 Clexane 04, Duphaston x 3, Luteine dowcipną x 2 i co lipa , ciąża obumarła i wielki kac Pawelczyka.

Hej

Aga707, witaj i opowiedz coś więcej o sobie.

Nafoczka, gdzie jesteś???? Prosze się odezwać!!! Bo sie martwię!

Lumia, tez zniknęłaś!

Susana
, ja dostałam spóźnioną w 49 dc wieczorem (tak mam zapisane) przy becie 216, a od spadku bety to było 10 pełnych dni od spadku bety. jak to wychodzi u Ciebie!!!!

Strawbelka, z gratulacjami poczekam ale to nie kreska od pregnylu, bo jjuz dawno go nie ma. Kreska typowo ciążowa :-). Leć na betę w poniedziałek.

Dzien dobry ;-)
jak sie dzisiaj czujesz ?

Czuję się dobrze, dziękuję tylko kaszel mnie męczy cały czas.

Moge teraz encorton wziasc? Bo to do 8 rano sie powinno. A mam cien cienia, ale moze to pregnyl

A czemu encorton do 8 rano????? Ja nigdy tak nie brałam! Rano tylko eythyrox, bo po nim pół godziny nie można jeść ale o encortonie nie słyszałam.

Pozdrawiam RESZTĘ niewymienionych Dziewcząt!

edit

Aga, widzę, że właśnie napisałaś :-)
A na jakim etapie traciłaś ciąże?

reklama
Do góry