reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny zaczynam sie bac ze to jakis zboczuch co podniecal sie jak pisalysmy o bzykaniu ze swoimi mezami.
Mam nadzieje ze sie myle!
Fondie ja bym juz 10 fot zdazyla zrobic i wstawic tutaj przez ten czas.

Strawbelko no cóż. .. Ja tez nie rozumiem:) Ja wręcz pomogłam wielu osobom w prywatnym życiu bo nie ukrywam swojej historii. Nie jestem winna tego co się działo jak żadna z nas. Wręcz przeciwnie- jesteśmy dzielnymi wojowniczkami za które wynagrodził lub dopiero wynagrodzi nas los; )

Fondie, jak wchodzisz na stronę diagnostyki to tam masz listę badań, klikasz w nazwe badania czyli beta HCG i wyświetla Ci wszystkie bety, które robiłaś w przeciągu ostatnich 50 lat z datami i godzinami. A nad tym jest Twoje imię i pesel a jeszcze wyżej nazwisko

reklama
Kasia Katowice nadajnik ściąga z Mikołowa najcześciej.
Otóż to po olusi jesteśmy wyczulone bardzo.
Ka osobiście sie nie wstydzę co przeszłam mam na to papiery dokumentacje szpitalna i moje dzieci maja wpisane w książeczkach z której sa ciąży itp
Pomogłam prywatnie nie jednej dziewczynie i utrzymuje stały kontakt z innymi.

Do góry