reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana pewnie upij się a najlepiej zaczekaj na mnie jak do Łodzi dojadę to upijemy się razem ;) ale mój mężuś byłby zaskoczony jakbym w takim stanie do domu wróciła z wizyty u doktorka heh.:D
Z dwojga złego ,dobrze ,że bez zabiegu będzie. Męża dociśniesz i jakoś skusisz na kolejne próby .Jak będziesz jeszcze chciała ;)

reklama
Dziewczyny jestem załamana, tydzień temu w piątek robiłam badania: estradiol i betę i wskazały że nie jestem w ciąży. Odstawiłam wszystkie leki w sobotę i czekałam na @ a ona nie przyszła, myślałam że coś się poprzestawiało w moim organizmie ale coś mnie tknęło i dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Tydzieź temu bym sie cieszyła a teraz jestem w rozsypce, tydzień nie brałam leków, masakra tylko mnie mógł spotkać taki pech, pewnie zaszkodziłam tym odstawieniem leków.

Dziewczyny jestem załamana, tydzień temu w piątek robiłam badania: estradiol i betę i wskazały że nie jestem w ciąży. Odstawiłam wszystkie leki w sobotę i czekałam na @ a ona nie przyszła, myślałam że coś się poprzestawiało w moim organizmie ale coś mnie tknęło i dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Tydzieź temu bym sie cieszyła a teraz jestem w rozsypce, tydzień nie brałam leków, masakra tylko mnie mógł spotkać taki pech, pewnie zaszkodziłam tym odstawieniem leków.
Agnieszka
Super .Wiesz że z tymi lekami jest różnie .Weż szybko i na razie spokojnie .Jak ma się udać to się uda .Niektóre dziewczyny brały od pozytywnego testu dopiero i donosiły .
Trzymam kciuki .
Może leć jeszcze na betę dzisiaj .
Jednak beta to beta .
Estradiol jak widać może zawieść .:-) :):tak:

Ostatnia edycja:
AgnieszkaP...super. Gratulacje!!!! Wstawiaj teściora żeby oczy nacieszyć!!
Co do leków to zacznij po porostu brać od nowa. Ciąża jest więc nie branie leków jak widać nie zaszkodziło. Xrób betę, żeby wiedzieć mniej więcej na jakim jest poziomie.

Susana, jak tam? Napiłaś się wczoraj???

Fondie? Jak samopoczucie???

Strawbelka, jak juz zaczęłaś robic te testy to je rób codziennie, na pewno będzie widać czy kreska ciemnieje czy blednie.

Bea25ta, Czarna mała, Julia0903 i RESZTA ...hej :-)

reklama
Sus, pewnie tak jak pisałam, gdzieś już za 8 dni. Przy takiej becie ja tak miałam, bo jak miałam niższą dostawałam wcześniej. Także, czekaj i nastawiaj się do kolejnej walki.

Do góry