reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też mam nadzieję że i Susana i Fondie niedługo zaskoczą nas pozytywnymi wieściami :D

Ovli ja nigdy nie widziałam pęcherzyka :( o serduszku nie było nawet mowy :(

reklama
Czarna mała ja w ciagu 3 swoich ciąż widziałam tylko raz serduszko w mojej ostatniej ciazy . Śmieszna sytuacja była bo lekarz do mnie mówi " śłyszysz a ja co mam słyszeć a on Serduszko pięknie biję " a ja do niego nie wierze !!!! Chciał mi nagrać na telefon ale ja nie chciałam i dobrze bo teraz bym bardziej to przeżywała !!!

Doris aaa nawet nie chce mowić, bo bym mogła za duzo napisać :(
Za to dzwonilam do Dudarewicza- od Susany- i chcial ze mna rozmawiac i wysluchał spokojnie. Nieco podwyższoną mam bete ale to moze byc zafalszowane przez prolutex- wg niego, a wyszła poza tym tylko zastawka. W zwiazku z tym, proponuje pierwsze zrobić NIFTY lub HARMONY, A POTEM GDYBAĆ. Zawsze moge też do niego pojechać na amnio lub biopsje

Susana, przykro mi że i Tobie wiatr w oczy :(

Doris u nas wszystko ok jako matka wcześniaka bujam sie wiecznie po specjalistach ale wychodzimy na prosta w koncu bo non stop cos. Ale takie problemy to nie problemy ;)
Podczytuje was codziennie i kibicuje.
Co do ciąży ja na swoim koncie mam 8 ciąż potwierdzonych a ile było tego nie wie nikt bo nie zawsze robiłam betę a testy wyszły z cieniem.
Endometrium nigdy nie miałam 2 cm miałam zawsze minimalne a ciąże 2 szcześliwie doprowadzone do bezpiecznego momentu.
Tsh ja nigdy nie miałam poniżej 2 na nawet zdarzało sie 7 przy córce.
Każdy organizm jest inny co książki i uczeni piszą zawsze zycie weryfikuje.
Beta znam kilkanaście przypadków i to nawet bez żelaznego zestawu ze beta zaczynała sie od 6 i pomału rosła a dzieciaki zdrowe biegają
Usg we wczesnych ciążach często nie pokazuje nic ze serce jednej bije w 6 to nie znaczy ze druga bedzie miec tak samo.
Zakładając te forum z dziewczynami wiem jedno ze duzo stracili swe aniołki ale nie poddawały sie walce i teraz maja swoje cuda albo bedą miec. Nawet żelazne zestawy czasem nie dawały rady ale z czasem zycie napisało inny scenariusz.
Nafoczko właśnie miałam pisac ze Gosia robiła testy.
Fondi ja tez z tel pisze i sa takie opcje;) rosnij Zdrowo i bezpiecznie !!!!

A ja cala noc dzis nie moglam spac, tak sie przejelam Nafoczka i Susana:( o Findie tam sie nie martwie bo wiem ze bedzie dobrze.
Malo teraz pisze bo nie mam co, a tu ostatnio tak smutno ze wczoraj to sie az poplakalam na ta niesprawiedliwosc losu. Naficzka i Susana trzymajcie sie, ja caly czas jestem myslami z Wami i strasznie za Was trzymam kciuki!!!
Fondie Ty dzisiaj nam pisz dobre wiesci!!!

reklama
Do góry