reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To byla pierwsza, serbuszko juz bilo, na nastepnej wizycie juz nie, nawet plamien nie mialam poprostu pojechalam na wizyte i sie dowiedzialam.
W drugiej to byl sam poczatek, mozna by nawet nazwac ja biochemiczna. Beta 300, na usg tylko kropka. Ale bety identycznie rosly wiec juz czulam co bedzie.
I co, kazdy co innego mowi? Nie namieszaja mi bardziej?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pisze z taptalka bo apka nie dziala i wskoczyl mi inny post w cytowaniu. To mialo byc do Lili;)

Strawbelka - niestety ich podejście co do moich dolegliwości się różni :eek:
Czyli nie ma chyba nawet sensu zebym tam jechala. Ja jeszcze mysle o tym Filipie Bydlinskim z Antrum. Bo on mi ten steryd zasugerowal. In tez w Katowicach na Dabrowki gdzies przyjmuje.

strawbelka nie chcesz isc do mojego lekarza zmejsca dostaniesz te leki co ja bez badan tylko mniejsza dawke sterydu tez wkatowicach przyjmuje! czyli pierwsza ciaza doszla beta do 300 tak? a w 2 ciazy do ilu doszła?ja w 2 badalam bete i dwa razy zle przyrastala tylko z cora nie badalam i ja urodzilam

reklama
Fondie pierwsza ciaza doszla do bardzo duzej bety, nie chce mi sie teraz grzebac w dokumentach. Bo to byl 6-7 tydzien. Druga doszla do 300.

Do góry