reklama
G
Gość
Gość
Jak bierzecie ten encorton w kombinacji z euthyroxem? Ja go jutro biore, niech sie dzieje co chce. Chyba ze dr janosz mi napisze cos konkretnego co mnie przekona zeby go nie wziasc to odstawie.
Strawbelka - średniowiecze wraca. Ciekawe kto będzie na emerytury pracował jak coraz więcej par ma problem z zajściem w ciąże. Trzeba będzie do Czech jeździć. NAJBARDZIEJ MNIE WKURZA TO, ŻE KTOŚ BĘDZIE MI NAKAZYWAŁ CO MAM ROBIĆ, A CZEGO NIE, BO TO DO TEGO ZMIERZA. RANY PRZECIEŻ ONI NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA O IMMUNOLOGI, A JAK KTOŚ MA PROBLEM Z IMMUNOLOGIĄ TO NAPROTOTECHNOLOGIĘ MOGĄ SOBIE WSADZIĆ...
G
Gość
Gość
Dr Horak jest Chechem pewnie klinike przeniesie do Czech i tam bedziemy jezdzic
ja biore z letroxem boz eja chyba wszystkie leki biore zwariuje chyba nikt nie ma takiej dawek jak ja jestem masakra jakas chyba...., ale ja nie bede tak dlugo ich brac takiego powiazania ..ktos powteirdzil ze to przez tą kombinacje?
ja wlasnie dostalam info, że do 8 mam brac encorton anie wiedzialamStrawbelka - ja stawiałam budzik na 5 rano, na stoliku nocnym miałam wodę i tabletki. O 5.00 rano budzik dzwonił, brałam tabletkę i szłam znowu spać. Do 8.00 rano brałam encorton w trakcie posiłku
G
Gość
Gość
Dziewczyny ja jeszcze tak mysle, bo jak bede brac encorton to i tak tylko pierwszy trymestr, wiec te nk mi szybko nie skocza jakby co. Ryzykuje jutro, 5 wlewow i ciazy nie ma, czas na encorton.
ryzykuj !Dziewczyny ja jeszcze tak mysle, bo jak bede brac encorton to i tak tylko pierwszy trymestr, wiec te nk mi szybko nie skocza jakby co. Ryzykuje jutro, 5 wlewow i ciazy nie ma, czas na encorton.
reklama
Podziel się: