reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kurde.... Ile lekarzy, tyle opinii... Nie wiem co ci radzić.. Ja bym chyba zaryzykowała ten steryd..
Ale cudownie ze tak ładnie pecherzyki urosły i endometrium ładne (ile mm?)

reklama
Kurde.... Ile lekarzy, tyle opinii... Nie wiem co ci radzić.. Ja bym chyba zaryzykowała ten steryd..
Ale cudownie ze tak ładnie pecherzyki urosły i endometrium ładne (ile mm?)
Endometrium 8 albo 8,5. I cos jeszcze mi w tym endometrium pokazywal ze cos tam jest takiego super. Nie wiem co bo ja tepa owca jestem i jakos sie zestresowalam ze w lewym mam wiekszy pecherzyk i juz czarne wizje ze z prawego nie peknie.

Strawbelka a ja myślę że zajdziesz po tej inseminacji .
Ja jestem alergikiem strasznym!!!!!!
Podczas pierwszej nieudanej ciąży chodziłam na odczulania.Na takie zastrzyki .Jeszcze wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży .Myślę że to też mogło mieć jaki$ zły wpływ.

Każdy lekarz co innego mówi i w co innego wierzy.Zwariować idzie .Oni sami jak dzieci we mgle czasami a co dopiero my

Najważniejsze!!!!!!!!!####
Zabieg się odbył.
Zapalenia nie było
A pęcherzyki zajebiste!!!!!!!!!!!

Będzie dobrze

No wlasnie steryd plus wlew. Ale to lilia tak miala. Inni tak biora i jest ok.
Lilia mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak Cie ciagle za przyklad podaje.
wlasnie dostalam maila od pani doktor odnosnie sterydu i wlewu nie bede na forum poczty od pani doktor pisac jak chcesz napisze ci na privie ja ja dzis bardzo polubilam i poprosilam o rade co mam zorbic i i uwerz mi bierz ten encorton on jutra i laz na intralipid!!!!!

Dziewczyny ale to iui to takie dla mnie smieszne, nie wiem moze ja jestem inna. Ja wygonilam meza z gabinetu bo powiedzialam ze chce byc sama bo to malo romantyczne jest. A inni sie podobno za rece trzymaja podczas zabiegu.
Dziewczyny przepraszam jak kogos tym urazilam, moze poprostu ja jestem dziwna.

reklama
Dziewczyny ale to iui to takie dla mnie smieszne, nie wiem moze ja jestem inna. Ja wygonilam meza z gabinetu bo powiedzialam ze chce byc sama bo to malo romantyczne jest. A inni sie podobno za rece trzymaja podczas zabiegu.
Dziewczyny przepraszam jak kogos tym urazilam, moze poprostu ja jestem dziwna.
a na intralipidzi emoze ktos ze mna siedziec czy ja leze jak ten łos i nic mam nie robic? to jest podpiecie wzyle?

Do góry