reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelko,
A może sobie kupisz te paski żeby sprawdzić ewentualnie czy jest jakaś infekcja.

Poza tym Dziewczyny czy lekarz jak coś nie zobaczy pewnych nieprawidłowości - jeżeli , odpukać. byłaby infekcja?

Strawbelko,
Faktycznie Dziewczyny dobrze piszą,że inekcje potrafią być niebezpieczne - ale myślę, że faktycznie to fałszywy alarm, skoro wszystko ok ze sluzem:*

reklama
Arda a oni mi tam nie zlecali zadnego badania na czystosc, kolezanka robila iui i tez jej zadnych badan nie kazali. Mize oni robia plukanie pochwy przed iui nie wiem. W kazdym razie spytam jutro czemu mi nie kazali robic badan.

Strawbelka, mnie tez nie zlecali przed histero, zadnego wymazu, ale jak powiedzialam lekarce, ze cos mnie tam lekko szczypie o swedzi to mi odwolala badanie. Ale najpierw nakreslila obraz stanu zapalnego macicy, dosyc szczegolowo. I uprzedziala, zeby takich rzeczy nigdy nie ukrywac, bo mozna sobie narobic klopotow. Naplakalam sie, ale zrozumialam o co chodzi.

Strawbelka, mnie tez nie zlecali przed histero, zadnego wymazu, ale jak powiedzialam lekarce, ze cos mnie tam lekko szczypie o swedzi to mi odwolala badanie. Ale najpierw nakreslila obraz stanu zapalnego macicy, dosyc szczegolowo. I uprzedziala, zeby takich rzeczy nigdy nie ukrywac, bo mozna sobie narobic klopotow. Naplakalam sie, ale zrozumialam o co chodzi.
Pojade sobie te paseczki kupic do apteki calodobowej, jak cos to jutro pogadam z lekarzem i zobaczymy co on powie. Arda ja wiem czym to moze grozic. Jak bede miala watpliwosci to nie podejde do tego iui.

Susana w jakiej sieci aptek Ci sprzedawali kw.foliowy 5? Ja juz pol miasta oblecialam i nie chca sprzedac bez recepty:(
ja poszlam do slonecznej i chcialam 5mg za porada susany a ta mi nawet 15mg sprzedala:)

Arda ja caly czas trzymam kciuki!!! Nawet nie gadaj ze Ci sie nie udalo, bo jak Tobie sie nie uda to mi juz napewno:(
arda mnie rano nie wyszlo a wieczorem juz tak

No po tym clo to nie wiem czy cos mi nie jest, bo mnie tam cos troche piecze, albo juz sie doszukuje na sile, bo ja nigdy nic nie lapalam.
nie wiem co ty tam masz ale moze sluchosci?bo clo wysusza starsznie.. ja bralam oeparol i moze to ci sie jakos podraznilo..albo za duzo przytulan;)

Arda podejrzewam jeszcze plyn do higieny intymnej lactatyd, bo kiedys go mialam i tez mi cos bylo,jak zmienilam na inny bylo ok. Teraz mam go od kilku dni.
to jest jedyny plyn dzieki ktoremu nie mam zadnych infekcji od 3 lat odkad go uzywam

Fondie a Ty pamietaj zeby poprosic pania dr zeby Ci tam jutro luknela czy sa 3 fasolki. Usg masz w cenie a pani dr jest strasznie mila, wiec Ci zajrzy jak poprosisz;)
hahahhaha no nie wiem pewnie za wczensie sama oceni a ona taka wnikliwa jest? fajna babka? boje sie troszke ze mi namiesza w glowie:(a wiecie co ja glupia zrobilam poszlam na bete dzis..i czekam na wyniki no az zejde zaraz normlanie.

susana bedziesz miec jutro usg?

reklama
Do góry