reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobrze że jutro masz wizytę to ci coś gin dopochwowego przepisze
Tylko ze ja nie wiem czy cos mam, czy to podraznienie od tego lactatydu. Musialabym wymaz zrobic, bo jak mu powiem ze cos podejrzewam to mi iui nie zrobi, a potem sie okaze ze mi nic nie bylo i bede wsciekla ze mi iui przepadlo.

reklama
Fondie a Ty pamietaj zeby poprosic pania dr zeby Ci tam jutro luknela czy sa 3 fasolki. Usg masz w cenie a pani dr jest strasznie mila, wiec Ci zajrzy jak poprosisz;)

Lumia korzystaj póki się nie rozmyśliłam ;P. Ja na kariotyp do Rzeszowa miałam od ginekologa a do Łodzi od rodzinnych.To bez problemu Ci dadzą.

Strawbelka no rób jak chcesz ,ale jak będziesz mieć infekcję to będziesz się bała ,że potem dzidzi może zaszkodzić. Jak Ci iui przepadnie to spróbujesz za miesiąc.Wiem ,każda chce mieć wszystko na już! Pirzemyśl i weź wszystkie za i przeciw. Odstaw płyn i zjedz żurawinę . Trzymam za Ciebie kciuki.

Arda jak testy w rossmanie po 5zł to rób ;) Zamiast bety.

Tylko ze ja nie wiem czy cos mam, czy to podraznienie od tego lactatydu. Musialabym wymaz zrobic, bo jak mu powiem ze cos podejrzewam to mi iui nie zrobi, a potem sie okaze ze mi nic nie bylo i bede wsciekla ze mi iui przepadlo.
Odstaw ten płyn intymny i jogurtem dzisiaj sobie dzisiaj chociaż pożądnie przepłukaj to ci florę zakwasi.

Strawbelka, iui przy stanie zapalnym to ryzyko. Absolutnie sie takich rzecznie nie robi, bo mozna sobie stan zapalny przeniesc do macicy, a to juz nie sa zarty.

Bea, tylko betka, nic innego.

Strawbelka, iui przy stanie zapalnym to ryzyko. Absolutnie sie takich rzecznie nie robi, bo mozna sobie stan zapalny przeniesc do macicy, a to juz nie sa zarty.

Bea, tylko betka, nic innego.
Arda ale ja nie wiem czy cos mam czy to od tego lactacydu, za miesiac moge miec to samo i tak w kolko bede przekladac, sluz mam ladny normalny, nic brzydko nie pachnie, zrobie jak susana mowi. Wywale ten plyn i sie jogurtem po kapieli przeplucze.

reklama
Do góry