reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji8]Przyjmuje na stanisławy Leszczyńskiej 14/ 16
a jaka masz dawke encortonu w ciazy? kurde to moje 20 mg mnie przerazafondie tylko szczepienia nie są dla każdego, ja na przykład się nie kwalifikuję bo mam pozytywny test cytotoksyczny
Jeśli chodzi o Dubrawskiego to leczy standardowo, zleca najpierw badania, potem żelazny zestaw zazwyczaj z encortonem, szczepienia i wlewy też, zależy od przypadku, mi nie zaproponował wlewow a szczepionki odpadły.
a jak to jest w skrocie to badanie nie mam go chyba zleconego to wyklucza szczepinienia tak?Właśnie odebrałam wynik p/c przeciw jajnikowych i mam dodatnie, miano 1:10
ja tez dziś zaczynam starania .. ale mam przed soba te allo mrl i komorki nk ...ja w sumie troszke sie poplakalam jak zaczelam plamic ze sie nie udalo ale tak mysle przeciez moja ciaza tez moze sie nie udac i tak zawsze stres bedzie
Fondie ja zaczynałam na encortonie 15mg. Nie czułam jakiś specjalnych skutków ubocznych, a wręcz czułam się spokojniej, że może większa dawka jest skuteczniejsza.
Czarna Mała u mnie też przeciwjajnikowe w małym mianie wyszły i co dziwne dopiero w 3 badaniu, wcześniej zawsze miałam ujemne. Dubrawski dał mi na to encorton.
Arda pierwsze koty za płoty, grudzień to bardzo nastrojowy miesiąc
Plastulinka ja brałam u Dubrawskiego wlewy z immunoglobuliny, ale on mnie na nie jakoś specjalnie nie namawiał, potwierdził tylko że będą dobre na to co wyszło u mnie w wynikach więc się zdecydowałam. Mam wrażenie że on szanuje nasze pieniądze. Co do sposobów jego leczenia, to miałam też dwie szczepionki ze względu na mlr 35% i wlew domaciczny z neupogenu za jakieś 200zł plus witaminy i przeleczenie stanów zapalnych i bakterii. Miałam wrażenie, że dobiera leczenie indywidualnie do wyników i możliwości finansowych.
Lekarz, który prowadzi mnie na miejscu nie popiera ani szczepionek ani wlewów, jako zbyt „zaśmiecające” organizm, ale ja nie umiałam już ryzykować bez solidnego leczenia.
Susana a jak same wrażenia, zaufasz Wilczyńskiemu?
Martha123 kuruj się
Doris trzymam kciuki.
Nafoczka buziaki i no stres w pracy!
Jestem po usg prenatalnym i wszystkie pomiary w normie, mam nadzieję że badania z krwi to potwierdzą. TSH spadło mi jeszcze do 0,007, ale pozostałe hormony w normie, biorę na to metizol.
Czarna Mała u mnie też przeciwjajnikowe w małym mianie wyszły i co dziwne dopiero w 3 badaniu, wcześniej zawsze miałam ujemne. Dubrawski dał mi na to encorton.
Arda pierwsze koty za płoty, grudzień to bardzo nastrojowy miesiąc
Plastulinka ja brałam u Dubrawskiego wlewy z immunoglobuliny, ale on mnie na nie jakoś specjalnie nie namawiał, potwierdził tylko że będą dobre na to co wyszło u mnie w wynikach więc się zdecydowałam. Mam wrażenie że on szanuje nasze pieniądze. Co do sposobów jego leczenia, to miałam też dwie szczepionki ze względu na mlr 35% i wlew domaciczny z neupogenu za jakieś 200zł plus witaminy i przeleczenie stanów zapalnych i bakterii. Miałam wrażenie, że dobiera leczenie indywidualnie do wyników i możliwości finansowych.
Lekarz, który prowadzi mnie na miejscu nie popiera ani szczepionek ani wlewów, jako zbyt „zaśmiecające” organizm, ale ja nie umiałam już ryzykować bez solidnego leczenia.
Susana a jak same wrażenia, zaufasz Wilczyńskiemu?
Martha123 kuruj się
Doris trzymam kciuki.
Nafoczka buziaki i no stres w pracy!
Jestem po usg prenatalnym i wszystkie pomiary w normie, mam nadzieję że badania z krwi to potwierdzą. TSH spadło mi jeszcze do 0,007, ale pozostałe hormony w normie, biorę na to metizol.
martaha123
Fanka BB :)
Agnieszka a w razie ciąży jakoś szybko masz próbować wykryć ciążę i reagować? Bo mi coś mówił ze poziom czegoś nie wiem czy esteadiolu czy coś badać i coś mam mieć zlecone ale szczegóły na wizycie określi.
a encorton na co ci dal? i czemu wlewow nie zaproponowal?fondie mam brać w cyklu starajacym się 10 mg, nie wiem czy mi w ciąży zwiększy myślę, że nie. Ja tez mam przeciwciała przeciw jajnikowe i one raczej nie wykluczają ze szczepień, pozytywny test cytotoksyczny wyklucza.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć
NAFOCZKA... Dziękuję ze pamiętasz!!!! Tak dziś wizyta ale dopiero ok 20 i pewnie będzie opóźnienie wiec może coś będę wiedziała po 21.
Boje się bardzo. Juz mam myśli zeby to nie było np puste jajo choć chyba jak był pęcherzyk ciążowy z pecherzykiem zoltkowym i beta powyżej 92 tys to powinno być dobrze.
Poza tym kiepsko się czuję i mdli mnie cały czas.
Trzymajcie proszę kciuki za mnie i Moją Fasolkę
NAFOCZKA... Dziękuję ze pamiętasz!!!! Tak dziś wizyta ale dopiero ok 20 i pewnie będzie opóźnienie wiec może coś będę wiedziała po 21.
Boje się bardzo. Juz mam myśli zeby to nie było np puste jajo choć chyba jak był pęcherzyk ciążowy z pecherzykiem zoltkowym i beta powyżej 92 tys to powinno być dobrze.
Poza tym kiepsko się czuję i mdli mnie cały czas.
Trzymajcie proszę kciuki za mnie i Moją Fasolkę
reklama
Podziel się: