reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana moj plan działania jest taki: przez 6 tygodni mam nosić miedzianą spirale w macicy zeby dobrze sie ukrztałtowała ;) 23 listopada mam wizytę i beda mi ja wyciągać i wtedy dowiem sie co dalej ale mam nadziej ze od grudnia zacznę starania :) . Mam nadzieje że to juz wszystko co musze zeobić zeby moc szcześliwie donosić ciążę .

Ja nie płakałam ani dzisiaj ani miesiąc temu , od moich poronin płakałam tylko raz bo potrzebowałam tego , bo juz nie mogłam , oczyściło mnie to spadł ze mnie ten ciężar ktory nosiłam . Ja należę do osob silnych i nie pokazuje nikomu swoich emocji , bo zycie mnie nie rozpieszczało i zawsze musiałam byc silna nie mogłam płakać a jak płakałam to po katach

reklama
A te twoje poronienia to były przez ten defekt macicy tak?? Ja też jestem z tych kobiet które nie pokazują jak ich boli.Ale to my tworzymy rodzinę. I to my musimy być silne .

Susana lekarze myślą , że mogło to być przez to wlasnie , duzo wskazuje ze to wina tej macicy . Poronienia występowały do 9 tyg ciąży to są takie obiawy tej wlasnie macicy . Miałam robione wszystkie badania i wyszły ok , oprócz tarczycy ale na nia lecze sie od 2 lat wiec mam taką nadzieje , że to juz koniec

Hej kochane

Tak dzis dzien na zadume...staram sie niemyslec...

Za tydzien mam wizyte u genetyka i poznam wyniki trombofili, jestem ciekawa co wyjdzie w miedzy czasie tez zrobilam te homocysteine

Lili81 ja też miałam histeroskopię.U mnie nic nie wyszło.Robiłam na NFZ.Nie bardzo rozumiem,dlaczego miałabyś płacić 1000zł(!) , przecież jak najbardziej wszystkie tu mamy wskazania do tego badania...

Sykatynka- tak apropos IO i cukrzycy. Rzeczywiscie moze tak byc, ale nie musi. Ja w pierwszej ciazy nie miałam.
Chcę Ci tez podziękować za polecenie dr. B. To naprawdę świetny lekarz, który potrafi mnie uspokoić. No i wlasnie wypisala mi receptę na clexane na ryczałt.

Karpidlak cieszę się że jesteś zadowolona :) polecam ją wszystkim bo uważam że kto jak kto, ale my potrzebujemy osoby, która oprócz bycia profesjonalną jest też ciepłą i uśmiechnięta :)

reklama
Do góry