reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kruszka gratulacje!

Iris cudna córeczka - jak patrze na takie forumowe maleństwa od razu sobie przypominam jak bardzo jest o co walczyć:)

Buziaki

Witajcie :-) Kruszka gratuluje Synusia, niech rośnie zdrowo. Napisz jak się czujecie jak wypoczniesz troszeczke:-)
Iris Twoja córcia ma piękne włoski i oczka takie mądre ma spojrzenie, chwyta za serce. Śliczna

Julek ☺ Jestem przeszczesliwa :*

Załączniki

• 1440006104845.jpg
    1440006104845.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Kruszka udało się! :-) Teraz na pewno będziecie szczęśliwą rodzinką, a co było złego, niech pozostanie wspomnieniem.
Iris piękna córka. Moja Ola też miała tak dużo włosów po porodzie, niestety nie tylko na głowie :-D
Raptus ja miałam wody w górnej normie, też mówili, że lepiej w górnej niż w dolnej. Cieszę się, że nie wzrastają i trzymam kciuki za spokojną resztę ciąży.
Rozczulają mnie noworodki w tych szpitalnych mydelniczkach. Tak bardzo warto walczyć do samego końca dla tego widoku. :tak:

Do góry