reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród

reklama
Ja jakbym miala sie opierac na tym to wybralabym szpital Raszei w Poznaniu ,bo tam komentarze o Polnej sa poprostu przerazajace. Juz sama nie wiem.

A wpisałaś w tym linku jaki podałam, tam wpsiujesz miasto i szukasz na dole info.

wpisywałam i tam jest,że ordynator nie wypełnił ankiety i jest tylko info takie ogólne jak długo dziecko przebywa z matką i takie tam, a o zzo nic :baffled:
Jeszcze wiem,że jest dobry neonatolog i pediatra, chociaż tyle się dowiedziałam ;-)
Koleżanka tam rodziła ,ale miała cc więc o znieczuleniu przy SN nic mi nie powie :baffled:

Witam Was!!! Ja się przykleiłam do Październikówek, ze względu na to, że termin mam na 8.10. ale jak wiadomo różnie to bywa;) Dlatego weszlam tu sobie do Was, z ciekawości, i okazało się, że na ten temat akurat dyskusja mamuś Październikowych troszeczkę bardziej wrze:)))
Popieram kobietki, które chciałyby rodzić w szpitalu, gdzie w razie POTRZEBY RODZĄCEJ można dostać BEZ ROBIENIA WIELKIEJ ŁASKI zzo. Tu gdzie ja mieszkam mam małe szanse raczej, bo najbliższy szpital (Kostrzyn N/O) ma aż 1go anestezjologa:O Mam nadzieję, że Słubice mają ciekawszą ofertę:)))
Pozdrowienia dla wszystkich Wrześniówek:)))

Hejka Ida, pozdrawiam :-)
Z tym znieczuleniem zzo trzeba dobrze przemyśleć- ma wiele wad i skutkówm ubocznych, a chociażby to, że częsciej poród się komplikuje i dochodzi do porodów kleszczowych...gdyż wydolność parcia matki może być znikoma, przemyślę czy warto. Dobranoc :-)

reklama
Ja znalazlam moj szpital w tej ankiecie ale dane z 2008. Jest wsio, zoo tylko z przyczyn medycznych za free inaczej 200zł, poród rodzinny 100zł. Pamietam ze wczesniej kosztował 300zł. No jeszcze duzo czasu, zdąże sie wywiedziec wszystkiego.
Opinie i komentarze bardzo pozytywne, zreszta znam ten szpital i wiem jak jest. Jestem spokojna, jezeli chodzi o szpital.

Ostatnia edycja:
Do góry