reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Też rodziłam tam dwa razy i raz trafiłam z poronieniem (uciekając z Narutowicza, szkoda gadać ;) ). Mam nadzieję że będzie równie ok jak wtedy.

reklama
Też zastanawiam się nad Żeromskim . Tylko ja jestem w ciąży bliźniaczej i raczej czeka mnie cięcie cesarskie. Mój lekarz niestety nie pracuje w żadnym szpitalu i dlatego zastanawiam się nad zmianą lekarza który pracuje w tym szpitalu czytałam dobre opinie o lekarzu Konrad Muzykiewicz.. Miała któraś z was styczność z nim??

Margosia ja też początek października [emoji3]. Jak narazie zastanawiam się Żeromski czy Rydygier
O jaki lipcowy wysyp [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja rodziłam dwa razy w Żeromskim i raz ronilam.
Mam nadzieje, ze tym razem też uda mi się tam szczęśliwie urodzić;)
Ale dopiero wrzesien/październik wiec czekam aż przetrzecie szlaki ;)

@Momof229 moja siostra w lipcu urodziła bliźniaczki przez cc na Ujastku i była bardzo zadowolona z opieki nad nią i dziewczynami. Jak byś chciała to moge Ci polecić lekarza stamtąd:)

Z samopoczuciem nie jest źle. Trochę jestem przerażona bo ostatnio przechodzilam te przyjemności[emoji6] 9 i 11 lat temu więc mało zorientowama jestem... Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki [emoji3]A położną środowiskową masz już wybraną?
Juz nie mogę się doczekac[emoji7]

Jak się czujesz?;)

reklama
Do góry