reklama
fiore jakbys pojechala do szpitala zaraz gdy skurcze sie zaczna i nie beda zbyt czeste i bolesne to dalabys rade ale jeszcze tak szybko nie ma sensu jechac..
Ja mialam skurcze co minute chyba i bylo za wczesnie na szpital a byly takie, ze krzyczalam juz w samochodzie..
Teraz chce wytrzymac w domu jak najdluzej, oczywiscie kapiel lub prysznic, ostatnie pakowanko i zobaczymy co sie bedzie dzialo...
Ja mialam skurcze co minute chyba i bylo za wczesnie na szpital a byly takie, ze krzyczalam juz w samochodzie..
Teraz chce wytrzymac w domu jak najdluzej, oczywiscie kapiel lub prysznic, ostatnie pakowanko i zobaczymy co sie bedzie dzialo...
fiore
Fanka BB :)
Ollena tylko,ze ja musze miec koniecznie cc,wiec pierwsze wlasciwe skurcze jezeli przyjda przed planowana cesarka i "jade na sygnale" do szpitala.Zobaczymy "co wyjdzie w praniu" Na razie obserwuje cale cialo,bo jakos mam takie wrazenie,ze juz nam duzo nie zostalo...choc sie modle,zebysmy na zlosc naturze doczekali do konca kwietnia,a moze i nawet 2 maja!(jeszcze nie mam dokladnego dnia porodu,bede sie "bila" z ordynatorem o 38tydzien,a nie 39,czyli o 25.04 a nie 02.05---bo choc wiem,ze im dluzej w brzuszku tym lepiej,to boje sie ze zaczne rodzic wczesniej)
jestem chodzacym przykładem na to ze nie warto czekac w domu, odeszły mi wody i wtedy na szczescie pojechałam do szpitala. lezałam na porodówce, akcja porodowa sie nie rozkrecała a Stasiowi juz zaczelo zanikac tętno... gdybym w tym czasie była jeszcze w domu to dzis nie miałabym mojego starszego synka... tym razem ruszam do szpitala jak tylko poczuje pierwsze skurcze, tym bardziej ze czeka mnie cesarka...
natalka1704
no wlasnie z tego co wiem to jak odejda wody to jechac odrazu a jak tylko skurcze to poczekac na takie regularne . ciekawe jak to u mnie bedzie . boje sie ze nie rozpoznam tych skurczy czy cus ale mowia ze tego sie nie da nie rozpoznac ;-)
martaik a ty juz znasz termin cc ?? czy jeszcze nie ??
martaik a ty juz znasz termin cc ?? czy jeszcze nie ??
natalka1704
no juz blizej niz dalej martaik :-)
mam nadz ze mi sie tak lekarz nie trafi a jakby to ja sie nie rusze nie ma mowy,przeciez to jest nieodpowiedzialne moim zdaniem odsylac w takim stanie .... no co za lekarze
mam nadz ze mi sie tak lekarz nie trafi a jakby to ja sie nie rusze nie ma mowy,przeciez to jest nieodpowiedzialne moim zdaniem odsylac w takim stanie .... no co za lekarze
Martusia22267
przecież siłą nie wyrzucą ciężarnej w razie co siadam i się nigdzie nie ruszam jeśli już wody odejdą
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja sie i tak nie wysypiam wiec nie bedzie roznicy jak bedzie dziecko..
mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodziły
Jakie macie najmniej przyjemne wspomnienie z porodu? albo co was najbardziej bolało przy porodzie ?jak dzidzia juz wychodziła czy jak parłyście ??
mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodziły
Jakie macie najmniej przyjemne wspomnienie z porodu? albo co was najbardziej bolało przy porodzie ?jak dzidzia juz wychodziła czy jak parłyście ??
Podziel się: