Dzień dobry Szanowne Mamy!
Przeszukałam forum, jednak nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, szczególnie, że interesuje mnie rok 2021.
Dlatego też ogromnie liczę na Waszą pomoc, za którą z góry serdecznie dziękuję!
Mianowicie mam kilka pytań dotyczących porodu na Starynkiewicza w 2021 roku:
1. Czy mąż może być obecny przy porodzie?
2. Czy można rodzić w pozycjach wertykalnych?
3. Czy można ze spokojem liczyć na ochronę krocza?
4. Czy wciąż można wykupić jednoosobową salę?
5. Czy przy porodzie siłami natury często obecni są studenci? Oczywiście rozumiem fakt, że jest to Szpital Uniwersytecki WUM, jednak bardzo nurtuje mnie to pytanie.
6. Czy możliwa jest opcja rodzenia z prywatną położną z zewnątrz? Czy jedynie można wykupić opiekę indywidualnej położnej z tego szpitala?
7. Czy są tam godne polecenia położne do indywidualnej opieki? Niestety na stronie szpitala nie ma informacji o położnych pracujących w tym konkretnym szpitalu.
8. Czy nie decydując się na indywidualną opiekę położnej, można czuć się bezpiecznie i odpowiednio zaopiekowaną?
* A może lepszym wyborem będzie szpital na Madalińskiego?
Oczywiście w razie wątpliwości skontaktuję się bezpośrednio ze szpitalem, jednak interesują mnie realne opinie kobiet, które są doświadczone w temacie.
Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odzew
Przeszukałam forum, jednak nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, szczególnie, że interesuje mnie rok 2021.
Dlatego też ogromnie liczę na Waszą pomoc, za którą z góry serdecznie dziękuję!
Mianowicie mam kilka pytań dotyczących porodu na Starynkiewicza w 2021 roku:
1. Czy mąż może być obecny przy porodzie?
2. Czy można rodzić w pozycjach wertykalnych?
3. Czy można ze spokojem liczyć na ochronę krocza?
4. Czy wciąż można wykupić jednoosobową salę?
5. Czy przy porodzie siłami natury często obecni są studenci? Oczywiście rozumiem fakt, że jest to Szpital Uniwersytecki WUM, jednak bardzo nurtuje mnie to pytanie.
6. Czy możliwa jest opcja rodzenia z prywatną położną z zewnątrz? Czy jedynie można wykupić opiekę indywidualnej położnej z tego szpitala?
7. Czy są tam godne polecenia położne do indywidualnej opieki? Niestety na stronie szpitala nie ma informacji o położnych pracujących w tym konkretnym szpitalu.
8. Czy nie decydując się na indywidualną opiekę położnej, można czuć się bezpiecznie i odpowiednio zaopiekowaną?
* A może lepszym wyborem będzie szpital na Madalińskiego?
Oczywiście w razie wątpliwości skontaktuję się bezpośrednio ze szpitalem, jednak interesują mnie realne opinie kobiet, które są doświadczone w temacie.
Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odzew