reklama
Malinowa_959
Fanka BB :)
Raczej nie jedna w styczniu tego roku, druga w majuA kiedy tam rodzily? Bo bodajże od 2lat jest tam nowy ordynator, który ma łeb na karku i podniósł ten oddział. Warunki na lutyckiej bardzo się poprawiły co do opieki i porodów. I z tego co wiem też mają baaaardzo dobry sprzęt bo zawalczyli o jakieś dofinansowanie na nie..A nie jak Polna wszystko z WOŚP albo z siepomaga
No to musiał się trafić jakiś konował..ale i tak twierdzę, że ich największe zagęszczenie jest na Polnej tzn jeśli chodzi o położnictwo bo neonatologia to inna bajka. Moją przyjaciółkę też źle zszyli ale na Polnej, do tego głupie teksty położnych, zero empatii..Raczej nie jedna w styczniu tego roku, druga w maju
Malinowa_959
Myślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest ... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina
Jak czekałam na wizytę u gina to jednak kobieta świeżo co tam rodziła i bardzo sobie chwaliła.Myślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest ... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina
Św rodziny chyba jest lepszym wyborem moje dwie znajome tam rodziły - jedna dwójkę w odstępie 3 lat, druga jedno, a w listopadzie będzie tam rodzić drugie były zadowoloneMyślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest ... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina
Malinowa_959
Zachęcacie mnie tymi wypowiedziami jeszcze bardziej na św. RodzinęŚw rodziny chyba jest lepszym wyborem moje dwie znajome tam rodziły - jedna dwójkę w odstępie 3 lat, druga jedno, a w listopadzie będzie tam rodzić drugie były zadowolone
To ja z kolei mam dwie znajome, które rodziły w św. rodziny i nie były zadowolone. Kolejne dziecko rodziły gdzieś indziej (jedna w raszei, druga chyba też).
Wszystko zależy od ludzi na których się trafi, a w każdym szpitalu są lepsi i gorsi. I od samego przebiegu porodu.
Wszystko zależy od ludzi na których się trafi, a w każdym szpitalu są lepsi i gorsi. I od samego przebiegu porodu.
Malinowa_959
Hej temat trochę ucichł ale byłam na końcu grudnia z wizytą w Św. rodzinie z ciśnieniem i super opieka! Wrócę tam na pewno na porodówkę za kilka dni
reklama
Hej dziewczyny.
Ja rodziłam w grudniu 2018roku i pod każdym względem jestem z Polnej zadowolona, miałam lekarza z Polnej,ale widziałam się z nim dopiero dwa dni po porodzie, miał dyżur i wszedł na chwilę zapytać jak się czuje. Panie położne mile, pomocne,nawet o 21 w niedzielę kiedy oddział raczej już śpi. Dużo studentek było,które aż garną się,żeby pomóc przy maleństwie,czy to wykąpać,czy to ponosić,bo każda chętnie chociaż chwilkę chciała się pobawić z małą. Teraz w marcu mam termin,będę rodziła drugi raz i nawet nie zastanawiałam się gdzie,jadę na Polna. Wszystko jest chyba kwestia podejścia i oczekiwań wobec placówki
Ja rodziłam w grudniu 2018roku i pod każdym względem jestem z Polnej zadowolona, miałam lekarza z Polnej,ale widziałam się z nim dopiero dwa dni po porodzie, miał dyżur i wszedł na chwilę zapytać jak się czuje. Panie położne mile, pomocne,nawet o 21 w niedzielę kiedy oddział raczej już śpi. Dużo studentek było,które aż garną się,żeby pomóc przy maleństwie,czy to wykąpać,czy to ponosić,bo każda chętnie chociaż chwilkę chciała się pobawić z małą. Teraz w marcu mam termin,będę rodziła drugi raz i nawet nie zastanawiałam się gdzie,jadę na Polna. Wszystko jest chyba kwestia podejścia i oczekiwań wobec placówki