reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poradnia rehabilitacyjna

gosia na czym polega to odchylanie sie piotrka w jedna strone?

Zawsze jak leży na plecach albo na brzuszku (jak się go trzyma na rękach w pionie też) wygina się w łuk w lewą stronę. Już niestety widać, że z jednej strony ma bardziej wyrobione mięśnie niż z drugiej :-(

reklama
Gosia przepraszam, że jeszcze nie odpisałam ale ostatnio mam sporo zawirowań, wczoraj przywiozłam babcię ze szpitala, codziennie do niej jeździłam z mamą i przyznam się, że troszkę wyleciało mi z głowy, postaram się jutro spisać nr.

Agask nie ma sprawy! Babcia ważniejsza!
Ja i tak czekam z zapisaniem się do jakiejś poradni do środy, bo wtedy jedziemy do chirurga na sprawdzenie bioderek i może on mi coś podpowie.

Gosia dziewczyna mojego brata dała mi numer bo tam chodzi, ona za wizytę dała 75 zł, a za ćwiczenia płaci 25 zł, nie wiem jak dziecięce stawki, ale ona bardzo sobie chwali, zarówno konsultacje, jak i gimnastykę, mówi że jej pomaga, ma problemy z kręgosłupem.

Nr to: 22-730-14-08

Gosia, wiesz już jak ćwiczyć z synkiem?
Pytam, bo zauważyłam u naszego małego coś podobnego :sick: Być może jestem przewrażliwiona, ale profilaktyka też nie zaszkodzi ;-)

My chodizmy na rehabilitacje i Hania też jest bardziej na jedną stronę ale rehabilitantka poweidziała żeby nic nie robić z tym - po prsotu układać RóWNOMIERNIE - tyle samo na jednym boku co na drugim, nie faworyzować jednej strony

Aga

ja tez zauwazylam ze \Kubus jak lezy na pleckach to wygina sie w jedna strone czy to cos powaznego???? w srode mam wizyte u ortopedy zobaczymy co powie

mam problem. czy wy pieluszkujecie szeroko dzidzie? bo ja miałam tak robic, ale nie robie, bo kacper jak śpi to ma szeroko rozlozone nozki i nie chce go męczyc pieluchą. mam obawy czy to starczy. zdania co do pieluchowania sa podzielone- jedni mowia, zeby nie, a inni zalecaja. co mam robic? i do jakiego wieku kształtuja sie bioderka?

my nie pieluszkujemy, bo zuzia ma wszystko ok i lekarka pow. że nie ma potrzeby...:eek:

reklama
przy jednorazówkach ortopeda poweidział że nei trzeba jak zrobil usg Ignaśkowi

Oczywiscie warto zrobić usg bioderek zeby upewnic sie cyz jest ok.

Aga

Do góry