reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnia przyszpitalna patologii ciąży w Warszawie gdzie najlepiej się udać?

Ja rodziłam na Żwirki w 2017 roku, mój pierwszy poród i właśnie tak sobie wyobrażałam pobyt w szpitalu. Wszystko ok, opieka doradcy, psychologa, ja jestem na plus. Przypuszczam, że przychodnia też ok.
A na Żwirki teraz nie jest covidowy? W sensie z ulicy się nie dostaniesz. Przyjmują tylko pacjentki covidowe - czy to tylko porodówki i oddziału poporodowego dotyczy?

reklama
A na Żwirki teraz nie jest covidowy? W sensie z ulicy się nie dostaniesz. Przyjmują tylko pacjentki covidowe - czy to tylko porodówki i oddziału poporodowego dotyczy?

Covidowy jest Bielański i Praski - można bez covid ale wolą nie, ale jak się uprzesz i akcja jest już zaawansowana to Cię oczywiście przyjmą, ale podpisujesz jakiś papier, że jak zachorujesz Ty lub dziecko to nie ich wina.

W ogóle nie wiem czy widziałyście jak wyremontowali pięknie sale poporodowe w Międzylesiu - II stopień, więc dla mnie odpada, no i druga strona świata ;) ale wygląd czad

274615921_5112797802091794_3454054061992183084_n.jpg

Covidowy jest Bielański i Praski - można bez covid ale wolą nie, ale jak się uprzesz i akcja jest już zaawansowana to Cię oczywiście przyjmą, ale podpisujesz jakiś papier, że jak zachorujesz Ty lub dziecko to nie ich wina.

W ogóle nie wiem czy widziałyście jak wyremontowali pięknie sale poporodowe w Międzylesiu - II stopień, więc dla mnie odpada, no i druga strona świata ;) ale wygląd czad

Zobacz załącznik 1375302
Fakt - ładne, ale dla mnie też odpada - też mam wskazanie na 3stopien i jednak czy to na żelazną czy Starynkiewicza mam w zasadzie 1km drogi... Więc Międzylesie to też dla mnie koniec świata 😅

Zobacz załącznik 1375302
Międzylesie zdecydowanie za daleko no i ten II stopień także odpada, ale faktycznie ładnie to wygląda.

Dziewczyny jaki koniec świata, ja mieszkam 50 km od Wawy i w 2017 jechałam do Warszawy, na Żwirki. Aktualnie miejsce zamieszkania bez zmian i w październiku też będę jechała do Warszawy, nie ma opcji, że będę rodziła w szpitalu na miejscu.

Dziewczyny jaki koniec świata, ja mieszkam 50 km od Wawy i w 2017 jechałam do Warszawy, na Żwirki. Aktualnie miejsce zamieszkania bez zmian i w październiku też będę jechała do Warszawy, nie ma opcji, że będę rodziła w szpitalu na miejscu.

Jak człowiek całe życie mieszka w centrum Warszawy to tak Międzylesie to dla niego koniec świata 🤣

Do góry