reklama
Tykaweronika
Fanka BB :)
Ja mogę polecić monitoring cyklu będzie najpewniej. W moim przypadku akurat testy owulacyjne nie zdały egzaminu. Gdy zaczęłam monitoring okazało się że u mnie owulacja jest np w jednym miesiącu w 16 dniu cyklu a raz w 19 dniu cyklu. A przy okazji wizyt u ginekologa dało się to unormować
Tykaweronika
U mnie mąż morfologię miał 0%.
Gdy chodziliśmy do pierwszej kliniki to lekarz nagadał nam że nie mamy szans na naturalne zapłodnienie. Jak by udało się wywalczyć 2 % morfologii to możemy spróbować podejść do in vitro.
Zrezygnowaliśmy z tej kliniki i poszliśmy do innej . Mój ginekolog polecił brać mężowi fertilman plus to są witaminy dla mezczyzn starających sie o dziecko. Po paru próbach udało się zajść w ciążę naturalnie. Problem okazał się we mnie a ciąża niestety sie nie utrzymała . Ale nie poddajemy się i walczymy dalej
Gdy chodziliśmy do pierwszej kliniki to lekarz nagadał nam że nie mamy szans na naturalne zapłodnienie. Jak by udało się wywalczyć 2 % morfologii to możemy spróbować podejść do in vitro.
Zrezygnowaliśmy z tej kliniki i poszliśmy do innej . Mój ginekolog polecił brać mężowi fertilman plus to są witaminy dla mezczyzn starających sie o dziecko. Po paru próbach udało się zajść w ciążę naturalnie. Problem okazał się we mnie a ciąża niestety sie nie utrzymała . Ale nie poddajemy się i walczymy dalej
agula301
Usuń te wyniki i wstaw bez danych męża. Tam jest jego imię, nazwisko (pal licho) i pesel. Umówcie się do lekarza w klinice, na pewno powie jak oni to widząHej dziewczyny mam prośbę zrobił mąż badanie nasienia i mam dopiero lekarza za tydzień moglibyście popatrzeć na te wyniki i zinterpretować je jak potraficie oczywiście
reklama
Podziel się: