wiktoria12
Mama i żona :)
Witam mam problem z ząbkami mojej 4 letniej córki:-(Martynka ma popsute jedynki i dwójki górnie już kiedys jej podeszła ropa pod nie własnie bylismy u dentysty bo od tej ropy cała była opuchnięta:-(wtedy dentysta jej otwożyła ząbki i przebiła rope i to pomogło ale czasem bolą ząbki albo na dziąsłach pojawia sie ropa.Dzisiaj też ją bolała prawa górnia dwójka i umyłam jej tego ząbka i strasznie smierdziało ropąpóźniej wziełam patyczek do uszów zrobiłam taki rulonik z niego i tak pomalutku do tego ząbka włożyłam i czuc bardzo ropą.
I mam pytanie co w takiej sytułacji zrobic czy macie podobny problem u swojich dzieci?/?
jak zapytałam dentystki co można zrobic to tylko mi powiedziała ze powyrywac nerwy ale nie wyobrazam sobie tego.Martynka ma duży uraz do dentysty:--(
I mam pytanie co w takiej sytułacji zrobic czy macie podobny problem u swojich dzieci?/?
jak zapytałam dentystki co można zrobic to tylko mi powiedziała ze powyrywac nerwy ale nie wyobrazam sobie tego.Martynka ma duży uraz do dentysty:--(
Ostatnia edycja: