reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Hej! My się zdecydowaliśmy na Fisher-Price SZCZENIACZEK UCZNIACZEK Nowy (269000997) - Aukcje internetowe Allegro od babci na Mikołajki
Fisher-Price TELEFON PRZYWIESZKA NOWOŚĆ 2007 (268508201) - Aukcje internetowe Allegro od nas na Mikołajki
little tikes Ogródek Zabaw - 5 w 1 NOWY (268501168) - Aukcje internetowe Allegro od Babci na Święta.
A od nas... jeszcze nie wiem. Może krzesełko do karmienia?
Kupiłam wszystko u jednego Allegrowicza i mam tańszy transport, poza tym kupowałam kiedyś u niego i inne zabawki i było wszystko ok.

reklama
Kurczę, ale tego jest.
U nas na razie typy to na Mikołajki żółwik (ten co kupiła Siwucha), a na Gwiazdkę Świat Odkryć lub Ogród Zabaw. Bardzo mi się też podoba krzesełko, ale to jest typ na urodziny, bo uważam że na razie będzie za mała, a nie mam miejsca żeby to trzymać.
Choć coraz więcej rzeczy z tego co załączacie mi się podoba. Ale może jakieś Ciotki lub Babcie naciągniemy.;-)

A czy macie jakieś propozycje dla starszych dzieci? Na pewno macie jakieś starszaki do obdarowania.

Dzięki dziewczynki.
Efilo, na ten garnuszek, to Weronika już trochę za stara,:-D a wszelkich kompletów ciastoliny, plasteliny, modeliny i innej "iny" to ma od diabła i ciut ciut. Moja Mama ma niesamowite zdolności manualne (ukryty talent jak się okazało) i kupuje jej, bo razem kleją, lepią i wyrabiają. Cuda potrafią razem zrobić.

Monika, u nas Agatka też była na topie do momentu jak się okazało że ona śpiewa, a Weronika jest taki dzikus i nie lubi żadnych zabawek grających i śpiewających bo albo jej przeszkadzają albo się ich boi (nie wiem czemu). I tak cud, że jakoś znosi wszelkie grajki Magdy, która to z kolei uwielbia.

Jolka, robaczek jest niezły, muszę się zastanowić. My na razie myślimy o którejś z gier Epee, takich reklamowanych w TV - na Mikołajki. Weronika bardzo lubi gry i podobają się jej takie:
NOWOŚĆ!!! SUPER GRA EVEREST EPEE !!! (264878334) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ!!! SUPER GRA MUCHA W MOJEJ ZUPIE EPEE !!! (264878833) - Aukcje internetowe Allegro
ZWARIOWANE SPAGHETTI gra od EPEE spagetti *AKiJ* (268030268) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast problem mamy z Gwiazdką. Pomyślałam o tym:
PIXEL CHIX INTERAKTYWNY DOMEK NIEBIESKI REKLAMA TV (252630829) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie jestem przekonana tak do końca. Mam wątpliwości czy ona będzie umiała i chciała się tym bawić. Kiedyś miała to jajko ze zwierzątkiem (na szczęście te z gazety Naj, więc taniocha) i tak nie do końca wiedziała co z tym robić. Niby chciała się bawić, ale nie umiała za bardzo i nas mordowała. Do kompa też jej jakoś nie ciągnie, więc może ona jest jakiś antytalent w tej dziedzinie.

dobry pomysł na Mikołajki!!!
Mówię Wam to świetna zabawka-i stosunkowo niedroga...hmmm mam na mysli stosunek do innych zabawek w cenie ok.300 zł szok!!! Po dzisiejszej "wizycie" w smyku głowa mnie rozbolała aj aj

reklama
Do góry