No to teraz ja powiem o moich planach i prezentach które dostał Tomi i co było prezentem trafionym, a co nie.
PLANY:
Chyba będą 2 imprezy:
1- Dla babć i prababć (w domku, torcik autko, ciepła kolacja) - 9 osób
2- Dla cioć, wujków i dzieci + znajomi z dziećmi (na ogrodzie, zabawy z nagrodami dla dzieci, basen+zjeżdżalnia, tort boisko, ewentualnie kanapeczki + 2 sałatki w formie szwedzkiego stołu)
PREZENTY, które Tomi dostał na roczek:
- Duża ciężarówa-wywrotka (mógł w niej usiąść, często w niej siadał a my go do siebie odpychaliśmy, fajnie się bawił, teraz wozi w niej Adama)
- Jeździk (w okolicy 2 lat sprawiał mu najwięcej radości, do teraz na nim śmiga, bardzo go lubi)
- Szczeniaczek uczniaczek (bez rewelki)
- Lala szmaciana zuzia (czasem go najdzie ochota, żeby się nią pobawić, np. jak mu brakuje księżniczki w zamku z klocków)
- Klocki (typu Duplo tyle, że innej firmy... Dopiero teraz to dla niego najlepsza zabawa... potrafi 2 godziny budować zamek, schody itp...)
- pociąg do ciągnięcia za sobą na sznurku (swego czasu bardzo go lubił, co rusz odczepiał mu się wagon i trzeba było mu go montować
)
- traktorek z rolnikiem i 4 zwierzątkami w przyczepie wydającymi odpowiednie dźwięki po wsadzeniu na odpowiednie miejsce (uczy dzźwięków zwierzątek + dopasowanie kształtów)
.... kurczę więcej nie pamiętam...
- bardzo lubił osiołka na biegunach - ale jak miał 1,5 roku go dostał.
- lubił też zjeżdżac na zjeżdżalni takiej małej plastikowej niecały 1m wysokości - stała u niego w pokoju...
PREZENTY, które chciałabym dla Adama i Tomka
- Huśtawka
IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | SVÄVA | Huśtawka <-pisze, ze od 3 lat... ale jako wspolny prezent mogła by być
- Układanki typu
Układanki dla najmłodszych - Zig Zag. Dzikie zwierzęta - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
Więcej pomysłów nie mam :/
Teraz znalazłam
Wyniki wyszukiwania "patryk" w dziale Zabawki / Naśladowanie dorosłych, wyników 21 - Merlin.pl ale czad!!! Mój Tomi by chyba oci... zwariował