reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysł na obiad

reklama
Baasiu :o :o no ładnie ;D
al moja teściowa na Piotrka przybieranie na wadze mówi, że dobrze mu się ze mną żyje ;D
i niech tak zostanie, bez szczegółów i komentarza....

ja pamiętam, że angielski chleb był mało zjadliwy, jak wata :p, ale za to uwielbiałam ichniejsze dzemy

baasiu to musi byc z ciebie niezla kuchareczka ;D ;D ;D ;D

Z tego co zauwazylam to czesto po slubie mezczyzna rosna brzuszki :) mojemu tez troszke urosl ;)

U mnie dzis golabki z sosem :) zastanawiam sie czy gotowac do nich kartofle czy nie ??? ::)

reklama
Baasiu przemiła, ale ja tam, czyt. tutaj byłam w 1992 roku, kiedy uczeni i wszechwiedzący angole uczyli mnie jak się otwiera banana... ::) ciołki jedne Polski od Bieguna Pn nie odrózniają, bo że na biegunach banany w niedostatku to rozumiem....

Był to czasy, kiedy to strzelałam sobie fotki przy lodówkach z jogurtami, bo niewyobrażalne było dla mnie że jogurt, zwykły jogurt może mieć tyle kolorów, smaków i nazw... ::)
no i oczywiście fotki przy półkach z winami, bo u nas tylko Wino było na pólkach... :p
Uk było dla mnie rajem doskonałym, ale ten chleb, przynajmniej w 92' był przepaskudny :p :p :p

tyyyle zmian ::) ::) ::)

Do góry