reklama
ja do mięsa z grilla to ja mam super sałatkę:
4 duże twarde pomidory
dojrzałe mango
cebulka dymka
sól
świeżo zmielony biały pieprz
korzeń imbiru
pomidory w plasterki resztę w kosteczkę. imbiru ok. 1 cm zetrzeć na tarce, jeśli mielony to szczypta. sól do smaku. godzinę przed podaniem chłodzić w lodówce, żeby puściła sok i się "przegryzło". ja jeszcze kropię oliwą z oliwek.
w wersji na ostro można dodać kilka kropli sosu sambal oelek.
4 duże twarde pomidory
dojrzałe mango
cebulka dymka
sól
świeżo zmielony biały pieprz
korzeń imbiru
pomidory w plasterki resztę w kosteczkę. imbiru ok. 1 cm zetrzeć na tarce, jeśli mielony to szczypta. sól do smaku. godzinę przed podaniem chłodzić w lodówce, żeby puściła sok i się "przegryzło". ja jeszcze kropię oliwą z oliwek.
w wersji na ostro można dodać kilka kropli sosu sambal oelek.
edyta27
O&M
- Dołączył(a)
- 24 Listopad 2005
- Postów
- 7 586
izis pisze:ta sałatka Blanki jest ciekawa może tez wypróbujemy na pierwszy roczek albo bliżej na chrzciny
O ho! Widzę, że powolutku pojawia się motyw pierwszego roczku.
Będziemy musiały założyć taki wątek, żeby zasypać się pomysłami na tę uroczystość ;D
M
Melanie
Gość
tagiatelle w sosie śmietanowo szyneczkowym z bazylką ;D
mąż robił ;D
mąż robił ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
A ja dzis zaserwowalam kartofelki, jajeczko sadzone i kefirek
reklama
a ja dzisiaj robie zupe ogorkowa ;D i wiecie co jeszcze niedawno jak bylam w ciazy znajomi przywozili mi ogorki kiszone z Polski, a teraz w sklepiku 2 minutki od domu mam caly asortyment produktow z Polski sa nawet kubusie, majonez winiary i takie tam
Podziel się: