reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie wybrać wózek!!! 4 propozycje

Sorry urwało mi wypowiedź
A więc nasz wózek wytrzymał do dnia dzisiejszego i jest w idealnym stanie. Materiały z których jest wyprodukowany są wysokiej jakości bardzo wytrzymałe. Obecnie korzystamy ze spacerówki, wózek ma obrotowe siedzisko co często ułatwia życie (np w kawiarni) koła przednie są skrętne ale można je również zablokować. Jestem bardzo zadowolona z tego wózka.

Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie Orbit Baby tani nie jest ale coś za coś. Oczywiście ,że jakbym nie miała pieniędzy to kupiłabym tańszy, ale jak można sobie pozwolić to czemu sobie i dziecku nie zafundować wózka który daje wygodę i bezpieczeństwo , ja tak sobie pomyślałam. No a poza tym mam w nim też i kołyskę i leżaczek do bujania , to też dodatkowe pieniądze jakby trzeba było kupić a tak mam w jednej cenie

my mieliśmy dla synka (i zostawiliśmy dla kolejnego dziecka) najzywklejszy wózek wielofunkcyjny polskiej produkcji i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni... moze wygląd nie jest tym co urzeka w tym wózku ale z plusów to: duża gondola co było nam przydatne gdyż rodziłam w sierpniu i mały całą zimę musiał przejeździć w gondoli (korzystaliśmy z niego od września do maja) i nie widać żadnych oznak zniszczenia mimo że był wykorzystywany bardzoooo często.. z minusów to tylko waga całego wózka jest zbyt duża ale jeśli ktoś nie mieszka w bloku i nie musi za każdym razem targać wózka np na 3 piętro to polecam jak najbardziej... mamy podobny to tego (niestety teraz nazwa firmy naszego wózka wyleciała mi z głowy dlatego to tylko podobny wózek) RAF-POL WÓZEK MAGNUM+ TACKA + PRZEWIJAK PROMOCJA (2950416555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MamaSmoczyca gondola w tym wózku który zakupiłaś jest bardzoooo mała bo zaledwie 65 cm ma... więc nie wyobrażam sobie włożyć tam np dziecka które podczas porodu miało np 58 cm... i wozic go całą zimę i kawałek wiosny

Gondolka w Orbicie faktycznie mogłaby być nieco większa, wtedy to byłby już ideał wśród wózków :) ale nie narzekam bo na pierwsze miesiące starcza a potem dziecko może spokojnie jeździć w spacerówce, jest tak wyprofilowana fajnie że dla maluszków w sam raz

tylko jeszcze faktycznie zależy to od tego w jakim miesiacu się rodzi :-) bo nie wyobrazam sobie np 4 czy 5-cio miesięcznego maluszka przełożyć na okres zimy do spacerówki :-) ale to moje odczucia :-)

Moja Karolcia jak przyszła zima to była już większa, miała 8 miesięcy ale śpiworki do wózka orbit są rewelacyjne większy i mniejszy, w zależności jaki potrzebujesz. Dziecku jest w nim cieplusio i nie miałam takiej sytuacji żeby była spocona. Jest to idealne rozwiązanie.

reklama
Moje mniejsze dziecko zostało przesadzone do spacerówki w grudniu - nie ma tragedii, nie miezkamy na syberii :-D

Do góry