Starająca się
Początkująca w BB
Jestem dziś 7dpo (wieczorny test )staramy się o dzidzie Wiem powtórzę test ale czy ja mam zwidy czy tu jest druga bladzioszka (trzeba się wpatrzec)Pomóżcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga kreska ma być widoczna gołym okiem, tutaj biel aż razi po oczach, nie ma sensu testować 7dpo i do tego wieczorem..Jestem dziś 7dpo (wieczorny test )staramy się o dzidzie Wiem powtórzę test ale czy ja mam zwidy czy tu jest druga bladzioszka (trzeba się wpatrzec)Pomóżcie
Ok dziękujeDruga kreska ma być widoczna gołym okiem, tutaj biel aż razi po oczach, nie ma sensu testować 7dpo i do tego wieczorem..
Masz racje szkoda już pieniążków na testy ostatni zrobię w dniu miesiączki Nie dziękuje żeby nie zapeszyćZatestuj w dniu planowanej @ albo dzień później jeśli nie przyjdzie, z porannego moczu testem o czułości 10 najlepiej, ewentualnie idź na betę ale od 12dpo, powodzenia
Ja w udanym cyklu 11 dni po owu miałam takiego bladziochaJestem dziś 7dpo (wieczorny test )staramy się o dzidzie Wiem powtórzę test ale czy ja mam zwidy czy tu jest druga bladzioszka (trzeba się wpatrzec)Pomóżcie
I kreskę widać, mówię Ci to ja staraczka z setka testów, zrób rano, nawet nie chcesz wiedzieć ile się namanewrowalam w cieniu żeby było widaćJestem dziś 7dpo (wieczorny test )staramy się o dzidzie Wiem powtórzę test ale czy ja mam zwidy czy tu jest druga bladzioszka (trzeba się wpatrzec)Pomóżcie
Jest, jeżeli ma krótkie cykleImplantacja trwa od 6 do 12 dni więc nie ma szans na to żeby po 7 dniach wyszedł test
Chciałam teraz wyrzucić test ale patrzę jeszcze raz i jestem pewna ze tam coś jest może nie mogę tego na zdjęciu uchwyciac ale jestem pewna przysięgamI kreskę widać, mówię Ci to ja staraczka z setka testów, zrób rano, nawet nie chcesz wiedzieć ile się namanewrowalam w cieniu żeby było widać