Staraczka_26
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ten test jest zdecydowanie pozytywny Druga kreska nie musi być tak samo gruba i ciemna jak kontrolna, wystarczy że będzie widoczna gołym okiemHej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..
Dziękuję za interpretację. Po prostu cały czas czuje się jak na okres i sama aż zgłupiałam czy taka słaba kreska może już mówić o pozytywnym wynikuTak ten test jest zdecydowanie pozytywny
Często dolegliwości ciążowe, są bardzo podobne do dolegliwości okresowych na początku ciąży, nie ma się czym denerwować, gratuluję jeśli chcesz zrób betę i jej przyrost po 48h aby mieć obraz czy ciąża się prawidłowo rozwija na początku, zanim pójdziesz do ginekologaDziękuję za interpretację. Po prostu cały czas czuje się jak na okres i sama aż zgłupiałam czy taka słaba kreska może już mówić o pozytywnym wyniku
Pozytywny. GratulacjęHej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..
Dziękuję Rano jeszcze powtórzęPozytywny. Gratulację
pokaz zdjecieZrobiłam wieczorem test kreska wyszła ewidetnie widoczna Trzymajcie kciuki w pon idę na betę
Pozytywny ale 20 mialas biały? Dziwne, ha mialam taka kreske w dniu @ tez pink 10 i robilam odrzzu 25 i kreska tez byla widoczna...Hej, chciałam was zapytać o interpretację wyniku. Test robiony teraz, 29 DC, przy cyklach 27-31 dni. Rano planuje powtórzyć. Czułość 10. Wczoraj robiłam czułość 20 i nic nie było widać..