reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy

Witam.
Jestem tu nowa i bardzo potrzebuję porady. Otóż... Odbyłam stosunek z moim partnerem, były to dni płodne, prawdopodobnie końcówka. Na pewno nie doszło do wytrysku. 10 dni oraz 14 dni po zdarzeniu robiłam testu ciążowe, wyszły negatywne. Powiedzcie mi, jaka jest możliwość że doszło do zapłodnienia? Chodzi o preejakulat. Nie wiem czy był i jeśli tak to ile go było. Na ile mogę uwierzyć Że testy nie przekłamały? Dodam, że Leczę się na niedoczynność tarczycy. Pomocy..

reklama
Rozwiązanie
Ja miałam ciągle mówione, że po porodzie bóle miną. A przy porodzie dowiedziałam się od lekarza, że mam tyłozgięcie macicy no i boleć będzie nadal. Faktycznie boli, ale już mniej. Jednak zostały te dziwne @. Choć widzę że teraz trwa już 3 dzień, to i tak dłużej niż poprzednie. Dzień albo dwa.
Tak tak, wiem. Wybieram się jak @ się skończy ale aż boję się tego, co usłyszę. W przeszłości miałam duuuuze problemy z @, zdarzało się że kilka dni jechałam na tramalu albo pod kroplówkami w szpitalu, z bólu. l dopiero po porodzie syna w miarę mi się to uregulowało.
Biedna.. mi po urodzeniu dziecka przyszedl bol owulacyjny ktirego nigdy nie mialam.. normalnie po kolanach do ubikacji szlam..

reklama
Biedna.. mi po urodzeniu dziecka przyszedl bol owulacyjny ktirego nigdy nie mialam.. normalnie po kolanach do ubikacji szlam..

Witaj w klubie... Ja przed porodami umierałam z bólu przy okresie, po pierwszym porodzie bóle zniknęły jak ręką odjął, za to po drugim porodzie pojawił się ból owulacyjny, na tyłku usiąść nie mogę w ten dzień...

Ja przed porodem umieralam z bolu na okres po porodzie nic nie wiem nawet kiedy przyjdzie :D
Ale znam dziewczyny ktore tak samo jak przed maja albo bolesniej :p
U mnie sie sprawdziło.

Ja miałam ciągle mówione, że po porodzie bóle miną. A przy porodzie dowiedziałam się od lekarza, że mam tyłozgięcie macicy no i boleć będzie nadal. Faktycznie boli, ale już mniej. Jednak zostały te dziwne @. Choć widzę że teraz trwa już 3 dzień, to i tak dłużej niż poprzednie. Dzień albo dwa.

Rozwiązanie
Do góry