reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy

Witam
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15.10 wspolzylam z mężem 28.10 bez zabezpieczenia cykl mam co 31-32 dni
Jest możliwość ze zajde w ciążę

reklama
Rozwiązanie
sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samo:)
moze byc tez schowany w szyjce;p ale to nie za wczesnie na objawy? 2 tyg temu dostalas okres wiec to raczej przeciez wskazuje na owulacje..ile dni masz okres? moim zdaniem objawow moglabys sie doszukiwac dopiero kolo 12 listopada a nie tak szybko
sluz z krwia moze oznaczac owu
6 dni,ale nie twierdzę że to objaw ciąży tylko zwróciłam się tutaj z zapytaniem sama uważam,że to za wczesnie.
Gdy uprawia sie seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy, ale i tak jest za wczesnie na jakiekolwiek testy.

mhsvi09kphw83ntm.png

Witam
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15.10 wspolzylam z mężem 28.10 bez zabezpieczenia cykl mam co 31-32 dni
Jest możliwość ze zajde w ciążę
Gdy uprawia sie seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy, ale i tak jest za wczesnie na jakiekolwiek testy.

mhsvi09kphw83ntm.png
Tak wiem
Ale zadtanawiam sie czy to jest realne czy raczej nie

reklama
reklama
Do góry