reklama
Rozwiązanie
6 dni,ale nie twierdzę że to objaw ciąży tylko zwróciłam się tutaj z zapytaniem sama uważam,że to za wczesnie.sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samo
moze byc tez schowany w szyjce;p ale to nie za wczesnie na objawy? 2 tyg temu dostalas okres wiec to raczej przeciez wskazuje na owulacje..ile dni masz okres? moim zdaniem objawow moglabys sie doszukiwac dopiero kolo 12 listopada a nie tak szybko
sluz z krwia moze oznaczac owu
Anonimowa19
Fanka BB :)
Gdy uprawia sie seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy, ale i tak jest za wczesnie na jakiekolwiek testy.
Witam
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15.10 wspolzylam z mężem 28.10 bez zabezpieczenia cykl mam co 31-32 dni
Jest możliwość ze zajde w ciążę
Tak wiemGdy uprawia sie seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy, ale i tak jest za wczesnie na jakiekolwiek testy.
Ale zadtanawiam sie czy to jest realne czy raczej nie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zawsze jest realne.
Znam osoby, które mają dzieci mimo założonej spirali, znam osoby, które mają dzieci mimo używania prezerwatyw i tabletek, znam osoby, które zaszły w ciążę w dniach, które TEORETYCZNIE nie powinny być płodne.
Wszystko jest możliwe.
Znam osoby, które mają dzieci mimo założonej spirali, znam osoby, które mają dzieci mimo używania prezerwatyw i tabletek, znam osoby, które zaszły w ciążę w dniach, które TEORETYCZNIE nie powinny być płodne.
Wszystko jest możliwe.
Niby takNo jasne! Przecież u Ciebie to początek dni płodnych!
Ale naczytalam sie ze przed owulacja nie ma szans na zajście w ciążę
Mi niby owulacja wypada 01.11 wiec sama juz nie wiem
reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Ja z córką zaszłam w ciążę w 8dc a cykle mam 28 dniowe także powodzenia :-) bo rozumiem że chciałabyś byś coś z tego powstało trzymam.&&&Niby tak
Ale naczytalam sie ze przed owulacja nie ma szans na zajście w ciążę
Mi niby owulacja wypada 01.11 wiec sama juz nie wiem
reklama
Oj chciałabymJa z córką zaszłam w ciążę w 8dc a cykle mam 28 dniowe także powodzenia :-) bo rozumiem że chciałabyś byś coś z tego powstało trzymam.&&&
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Najgorsze dni przede mną
Czas oczekiwania na dzien w ktorym zrobię test