reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy !!

Beta hcg przy pustym jaju plodowym moze wzrastac.
Przy prawidlowo rozwijajacej sie ciazy co 48h wzrasta min.70% lub wiecej.
Przy pustym jaju plodowym moze wzrastac tylko nieznacznie.

Najlepiej poczekaj do wizyty, moze do tego zaplodnienia doszlo pozniej i jest jeszcze szansa ze zarodek sie pojawi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok, dzięki za wiadomość. Poczekam do wizyty i wtedy będę wiedziała. Moim zdaniem do zapłodnienia doszło później, ale cóż lekarze wiedzą lepiej. Pożyjemy zobaczymy

Jeszcze wizyty nie miałam, dopiero w piatek jadę do gina. Nie poroniłam samoistnie, mam nadal objawy ciąży. Zobaczymy co będzie dalej, jak nie będzie zarodka to czeka mnie wizyta w szpitalu :(

Strawbelka wczoraj byłam u gina i niestety już nic nie ma :( Nawet jaja nie widać, także dał skierowanie do szpitala na zabieg :( Po 3 miesiącach możemy się starać o dziecko i mam nadzieję, że wtedy już będzie wszystko ok.

Strawbelka wczoraj byłam u gina i niestety już nic nie ma :( Nawet jaja nie widać, także dał skierowanie do szpitala na zabieg :( Po 3 miesiącach możemy się starać o dziecko i mam nadzieję, że wtedy już będzie wszystko ok.
Kokos przykro mi [emoji22]
Pamietaj ze nic dwa razy sie nie zdarza, wiec nastepnym razem napewno sie uda [emoji4]
Czemu musisz czekac 3 miesiace ze staraniami?
Ja po lyzeczkowaniu obumarlej ciazy moglam sie starac odrazu w nastepnym cyklu. Tylko lekarz na kontroli zrobil usg i ocenil czy wszystko sie zagoilo i dal odrazu zielone swiatlo.

Mój gin powiedział, że dopiero po ok 3 miesiącach można się starać, ale pewnie to zależy od tego, jak się goi. U mnie jest nieciekawie, jestem już prawie miesiąc po zabiegu, a się marnie goi, miesiączki jeszcze nie dostałam, więc czekam. Dziękuję Strawbelka, że jesteś ze mną :)

reklama
Mój gin powiedział, że dopiero po ok 3 miesiącach można się starać, ale pewnie to zależy od tego, jak się goi. U mnie jest nieciekawie, jestem już prawie miesiąc po zabiegu, a się marnie goi, miesiączki jeszcze nie dostałam, więc czekam. Dziękuję Strawbelka, że jesteś ze mną :)
Kokos mi pozwolil gin sie starac odrazu po pierwszej @. Ale to wszystko zalezy pewnie od tego jak sie tam goi.
Wiem co czujesz[emoji15]ja przezylam 2 straty.
W koncu Ci sie uda, glowka do gory[emoji4]

Do góry