Tak, na pewno doszło później do zapłodnienia, ponieważ mam nieregularne miesiączki. Jutro mam wizytę u swojego gina (do tej pory chodziłam do 2 ginów, bo mój był na urlopie). Ogólnie to każdy mówi inaczej i ja już sama nie wiem co się dzieje, ale mam nadzieję, że jutro się dowiem więcej
reklama
G
Gość
Gość
cytrynowa_
Fanka BB :)
Koniecznie napisz jak juz bedziesz po wizycie. Twoj lekarz moze inaczej an to patrzec bo zna Twoja historie lepiej niz tacy lekarze z doskoku.
Właśnie jestem po wizycie u swojego gina. Niestety nie mam dobrych wieści Pęcherzyk płodowy jest duży tak jak powinien być, ale jest pusty, niestety nie ma zarodka Powiedział, że raczej są marne szanse na te ciąże, żebym była przygotowana na najgorsze. Za tydzień kolejna wizyta i wtedy prawdopodobnie da skierowanie do szpitala na zabieg Jestem w szoku, ale jakoś muszę dalej żyć...
G
Gość
Gość
G
Gość
Gość
Kokos, mozliwe ze pecherzyk jest pusty, zdarza sie to. Ale moze jest jeszcze szansa ze pojawi sie zarodek...nie wiem.A czy to normalnie, że pęcherzyk płodowy jest pusty, nie ma szans na ciążę, a test wychodzi pozytywny ?
Zycze Ci tego z calego serducha, zebys na nastepnym usg zobaczyla zarodek.
Kiedy masz jakies usg?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: