reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy! Ciąża po poronieniu

Po tym pierwszym poronieniu Zbadałam tsh (jakoś tydzien po krwawieniu) i wyszło 3,20!!! A 2 tygodnie pózniej, gdy organizm się uspokoił, to było już te 1,5.
w tej drugiej ciąży, bardzo wczesnej na dzień dobry było 2,45 i pewnie rosłoby dalej.

a możesz jechać jutro rano na tsh i progesteron???
szczerze? Bardzo boję się tych badań z krwi, zwłaszcza bety... mam zle wspomnienia :(
Rozumiem Cie ale pamiętaj ze lepiej wiedzieć co i jak i wdrożyć leki :) jakie robilas badania po poronieniach?

reklama
Rozumiem Cie ale pamiętaj ze lepiej wiedzieć co i jak i wdrożyć leki :) jakie robilas badania po poronieniach?
Zadnego badania nie zdążyłam zrobić. Ta poniedziałkowa wizyta miała być pokontrolną po drugim poronieniu i lekarz zlecilby badania...
Jechać jutro na te badania? Bardzo się boję :(

Tez zaczęłabym od razu - co najmniej dwa razy dziennie po 1 tabletce. Jak Ci wystarczy, to możesz 3x dziennie.
Jak plamilam i krwawiłam w drugiej ciąży, to lekarz przepisał mi 3x1. A Ty brałaś 3x2.
Myślisz, że lekarz zlecił za małą dawkę ?

Zadnego badania nie zdążyłam zrobić. Ta poniedziałkowa wizyta miała być pokontrolną po drugim poronieniu i lekarz zlecilby badania...
Jechać jutro na te badania? Bardzo się boję :(
Rozumiem, że sie boisz bo poronienia strasznie siadają na mózg i człowiek później wszędzie doszukuje sie oznak kolejnej porażki. Ale pamiętaj, że lepiej walczyć ze znanym niż z nieznanym - znając problem, można go zwalczać :)

reklama
Do góry