reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy Chory niemowlak - biegunka wymioty - szpital

reklama
I jak tam u Was? Daj znac czy wszystko ok.
Dziękuje z synkiem już lepiej, na szczęście zdrowiejemy w domku.
Szpital wypuścił nas do domu jak się tylko okazało że to covid, bardzo byli nie mili jak zaczęłam mówić o teście uważając że koronawirusa nie ma a jak wyszedł pozytywny wynik to uważali że ich urządziliśmy i wypuścili nas do domu gdzie syn miał gorączkę 38,7.
Z chęcią chciałabym to gdzieś zgłosić ale nie wiem gdzie bo co się dzieje w szpitalach to dramat. Pretensje maja że chorzy ludzie do szpital idą.

Bardzo mi przykro, że Was tak potraktowali. Może zadzwoń do rzecznika praw pacjenta i zapytaj co możesz w tej sprawie zrobić, bo byś chciała wnieść skargę.
Niemniej cieszę się, że z synkiem pomału lepiej. Dużo zdrówka dla Was! Sama się nie daj wirusowi!

Bardzo mi przykro, że Was tak potraktowali. Może zadzwoń do rzecznika praw pacjenta i zapytaj co możesz w tej sprawie zrobić, bo byś chciała wnieść skargę.
Niemniej cieszę się, że z synkiem pomału lepiej. Dużo zdrówka dla Was! Sama się nie daj wirusowi!
przecież to zachowanie zgodne z oczekiwaniami rządu. Przestali refundować skierowania na badania, oficjalnie korony nie ma. Lepiej problem ukryć niż znowu społeczeństwo wkurzyć. A potem dyrektor szpital będzie miał problem. To kombinują jak mogą. 😡

Do góry