reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMOCNIK - jak wstawić zdjęcie, linka, avatara, suwaczek itp...

sliczny Twoj Kubusiek Stanki3. jeszcze raz wieeeeeelkie gratulacje!!!:tak:

a ze JOASIEK wszystko super opisala- to fakt. zawsze myslalam ze to wszystko bardzo skomplikowane ale dzieki Twoim opisem duzo stalo sie latwe!!!:-) JOASIEK jestes wieeeelka!!!!:-D

reklama
hej dziewczyny - opisane jest swietnie -dzieki Joasiek , tylko ja mam jeszcze problem z jednym jak mam zmniejszyc zdjecie na kompie do avatora , potrzebny mi jakis program czy jak ???wkleic bede umiala tylko nie wiem jak pomniejszyc mam swoje zdjecie na komputerze zeby bylo 80 pikseli- dziekuje wszystkim chetnym do pomocy :-)

Super akurat zastanawiałam się jak mam dodać suwaczek żeby był na stałę bo ciągle go kopiowałam i wklejałam. Teraz już zaznaczyłam odpowiednio i już mam. Dziękuję za świetne wskazówki :)
Pozdrawiam ELA })i({

Edytuj Avatar
Twój aktualny avatar
Avatar to małe logo wyświetlane obok twojego nicka.
Nie używaj avatara
Jeśli posiadasz swój własny avatar, wybranie tej opcji skasuje go.
Własny avatar Jesli wybrałeś już avatar i chcesz go zostawić, pozostaw poniższe pola nie wypełnione.

Użyj własnego avatara

Możesz dodac własny avatar wybierając go z dysku lub podając jego adres poniżej.

Wprowadź adres obrazka
Option 2 - Upload Image From Your Computer
Pamietaj: Maksymalna wiekość obrazka może mieć 80 na 80 pixeli lub 19,5 KB (lub mniejsze).

i próbóje zmienic na to zdjecie i nie moge jak to zrobic?
Edytuj Avatar

agusia9915: jeśli chcesz zmienić avatarek na inny, to od razu naciśnij "Przeglądaj", wskaż pliczek z dysku i "Zapisz zmiany". I tylko tyle trzeba zrobić :tak:

TYLKO ZE JA NA DYSKU MA ZA DUZE ZDJECIE I MUSZE ZMIEJSZYC POPRZEZ imageshack I NIEMOGE A RACZEJ JUZ NIE WIEM JAK TO WKLEIC

agusia9915: Jeśli to jest to zdjęcie, które masz koło suwaczka, to zmniejszyłam je do wymaganej wielkości i umieszczam w swoim poście... zapisz je sobie na dysku i zrób tak jak napisałam wyżej, powinno być Ok.
No chyba że chciałas inne zdjęcie?? to wklej je tu to Ci je zaraz zmniejszę :tak:

p4060026fe9yd5.jpg

reklama
Do góry