reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMOCNIK - jak wstawić zdjęcie, linka, avatara, suwaczek itp...

mój suwaczek natomiast jest nieadekwatny do mojego maleństwa, cos pokrecilam przy jego tworzeniu jak go moge usunac??wie ktoś moze, prosze o wskazowki i pomoc, z góry dziekuje:)

reklama
stanki3: wejdź w Panel użytkownika (na samej górze strony pod logo BB), potem w Edytuj Podpis i stamtąd go usuń

Joasiek jestes boska wkoncu mi sie udało wstawic bo juz zapomniałam jak to sie robi a dzieki tobie wiemmmmm

Dzięki bardzo za słowa uznania dziewczyny :-D :laugh2: :-D Cieszę się że komuś się moje wypociny przydały ;-)

W moich oczach jestes wielka dzieki za takie praktyczne wskazówki:)teraz kazda z nas bedzie mogla zamieszczac zdjecia swoich pociech a to wplynie tylko na to ze bardziej sie zżyjemy:)
Świetny pomysł, genialnie zrobiony BRAWO!!!:tak:

Dziewczyny pomóżcie jak usunąć stary suwaczek żeby się nie wyświetlał bo nowy to ja potrafię zrobić ale starego nie potrafię usunąć.Pomocy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Albo jakoś go zastąpić,bo dzidzia już nam się urodziła.Dzięki wielkie za pomoc.

agata24: tam gdzie nowy dodajesz (Panel użytkownika/Dodaj Podpis) w okienku widać na razie stary. Kliknij na niego i naciśnij Delete na klawiaturze. To wszystko :happy:

Joasiek dziękuję bardzo za pomoc to takie łatwe aż mi się śmiać chce z siebie:-D:-D:-D.Jesteś nie zastąpiona naprawdę.Pozdrawiam.

reklama
Do góry