reklama
agulek80
Fanka BB :)
Szymon, cieszę się, że niedługo będziesz razem z Maciusiem :-)
Co do rzeczy dla Małego, dziewczyny wszystko Ci napisały. Nie szalej z zakupami, w razie potrzeby coś dokupisz. W pokoju nie trzeba wiele rzeczy: łóżeczko, łóżko, przewijak, szafa na ubrania, lampka nocna. Nie kupuj za wiele pluszaków, maluszek nie będzie się szybko nimi bawił, a zbiera się w nich kurz.
Jeśli chodzi o ubrania, to osobiście polecam pajacyki, zamiast śpiochów..ale to kwestia gustu ;-) nie polecam poduszki dla Małego. Nie ma takiej potrzeby, a jedynie może się narobić kłopotu.
Trzymaj się!
Co do rzeczy dla Małego, dziewczyny wszystko Ci napisały. Nie szalej z zakupami, w razie potrzeby coś dokupisz. W pokoju nie trzeba wiele rzeczy: łóżeczko, łóżko, przewijak, szafa na ubrania, lampka nocna. Nie kupuj za wiele pluszaków, maluszek nie będzie się szybko nimi bawił, a zbiera się w nich kurz.
Jeśli chodzi o ubrania, to osobiście polecam pajacyki, zamiast śpiochów..ale to kwestia gustu ;-) nie polecam poduszki dla Małego. Nie ma takiej potrzeby, a jedynie może się narobić kłopotu.
Trzymaj się!
agulek80
Fanka BB :)
Oooo właśnie termometr, ja mam elektroniczny do czoła. Co do termometru do kąpieli, to stosowałam go jedynie kilka razy, metoda "na łokcia" jest szybsza ;-)
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Szymon -super ,że Maciuś zdrowieje !!
brawo dla silnego chłopca! i dla Ciebie ,że dajesz sobie radę !!
dziewczyny już listę wypisały to nie będę dodawać od siebie ;-)
a w pokoju dziecinnym najlepiej jak bedzie łózeczko,fotel dal Ciebie do karmienia,komoda z ubrankami,pieluchami..
jeśli będziesz spał z Małym w pokoju to na noc bierz sobie czajnik bezprzewodowy do pokoju,przegotuj wodę...jak Mały sie obudzi to tylko na chwilę włącz czajnik aby podgrzać wodę-nasyp mleka i można karmić...
oszczędzisz czas i nie bedziecie sie za bardzo oboje rozbudzać..
ja tak robiłam
Powodzenia w nowym miejscu zamieszkania :-)
a wszystkie babeczki pozdrawiam
uściski dla Waszych maluchów
brawo dla silnego chłopca! i dla Ciebie ,że dajesz sobie radę !!
dziewczyny już listę wypisały to nie będę dodawać od siebie ;-)
a w pokoju dziecinnym najlepiej jak bedzie łózeczko,fotel dal Ciebie do karmienia,komoda z ubrankami,pieluchami..
jeśli będziesz spał z Małym w pokoju to na noc bierz sobie czajnik bezprzewodowy do pokoju,przegotuj wodę...jak Mały sie obudzi to tylko na chwilę włącz czajnik aby podgrzać wodę-nasyp mleka i można karmić...
oszczędzisz czas i nie bedziecie sie za bardzo oboje rozbudzać..
ja tak robiłam
Powodzenia w nowym miejscu zamieszkania :-)
a wszystkie babeczki pozdrawiam
uściski dla Waszych maluchów
Podziel się: