Aleksandra2296
Aktywna w BB
Hej. Skończyły mi się tabletki femibion 2, zapomniałam kupić przez święto. Dopiero jutro kupię, stanie się coś jak jeden dzień ich nie wezmę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiem czy z jedzenia jest się w stanie wyciągnąć wszystkie potrzebne do rozwoju dziecka witaminy…Można wogóle witamin w ciąży nie brać i po prostu zdrowo się odżywiać.
Kilka dni bez witamin na pewno krzywdy nie zrobi.
No kiedyś kobiety wyciągały... Tak naprawdę wyznacznikiem jest morfologia,jeśli nie ma niedoborów jeśli wyniki są ładne to te witaminy nie muszą wcale być konieczne.No nie wiem czy z jedzenia jest się w stanie wyciągnąć wszystkie potrzebne do rozwoju dziecka witaminy…
W sumie masz racjeNo kiedyś kobiety wyciągały... Tak naprawdę wyznacznikiem jest morfologia,jeśli nie ma niedoborów jeśli wyniki są ładne to te witaminy nie muszą wcale być konieczne.