reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pominięcie tabletki antykoncepcyjnej

eve25białystok

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Mam problem jestem na tabletkach antykoncepcyjnych biorę bo muszę jestem na leczeniu biologicznym i bramie tabletek jest wymogiem.
Byłam w tamtym tyg na urlopie w Hiszpania, niestety pominęłam 2 tabletki pod rząd, alkohol, imprezy, znajomi i tak wyszło....w tym czasie współżyłam z moim facetem, skończył we mnie. Po 4 dniach od stosunku plamilam,na brązowo, był to śluz podbarwiony krwią. Cieszyła bym się z ciąży. Mój facet myślę że też. Oprócz tego plamienia,bolą mnie piersi i sutki wręcz klują. Dodam że jak se przypomniałam że zapomniałam wziąć tych 2 tabletek to wzięłam kolejną ale nie wzięłam 2 naraz za te poprzednie dni :/ wiem wiem głupota ale nie wiedziałam o tym a nie miałam przy sobie ulotki. Później seks był jeszcze. Test ciążowy zrobiłam 9 dni od pierwszego tu opisanego stosunku, negatywny.
Postanowiłam napisać, co wy o tym myślicie? Czekam teraz na krwawienie z odstawienia.

reklama
zrób test w dzień spodziewanej miesiączki, ja biorąc 2 lata Logest kilka razy zapomniałam tabletki wzięłam kolejną ale w ciąży nie było . Ostatnią miesiączkę miałam brązową z domieszką krwi. Teraz już odstawiłam tabletki żeby spróbować zajść w ciąże . Jak nie będziesz pewna idz do Ginekologa i napisz jak się Masz Pozdrawiam :*

Nie jestem testem ciazowym ale obstawiam, ze jesli bralas tabketki dlugi czas to stezenie hormonu jest na tyle duze ze w ciazy nie bedziesz. Ale tak jak mowie, jest to tylko przypuszczenie.

Tabletki biorę 8 miesiąc... Test robiłam negatywny, czekam na @ na się wkrótce zjawic.wiem że ból podbrzusza nie koniecznie oznacza ciążę... :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry