reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polożna Beata Lubańska Żelazna

katka0

Zaciekawiona BB
Witam,

Zastanawiam się nad podpisanie umowy z położna Beatą Lubańską.
Szukam dziewczyny która może podzielić się opinią na temat tej Pani.
Będę bardzo wdzięczna za każdą informację :)

Pozdrawiam :)

reklama
Rozwiązanie
Urodziłam 12.08 w szpitalu w Wołominie. Tylko tam było miejsce i nie żałuję. Kiepskie warunki na położnictwie, ale porodówka super i personel fantastyczny! Cudowni ludzie z wielkim sercem. Polecam :)
Super, że dobrze trafiłaś i ze faktycznie da sie rodzić po ludzku! Gratuluje rozwiazania :)
reklama
A to Twoj pierwszy porod? Widocznie Twojej dzidzi dobrze u Ciebie i nie chce jej sie wychodzic ;)
Tak, pierwszy. Lekarz powiedział, że na ktg zupełnie nic nie widać, żeby miał być poród i nie widzi sensu czekać dalej. Ostateczna decyzja będzie jutro. Jeśli jutro mnie nie przyjmą, to już muszą w niedzielę. Według przepisów do końca 41 tygodnia dziecko musi się urodzić, a przyjąć do szpitala muszą 10 dni po terminie. Wolałabym nie mieć wywoływanego, no ale.

Tak, pierwszy. Lekarz powiedział, że na ktg zupełnie nic nie widać, żeby miał być poród i nie widzi sensu czekać dalej. Ostateczna decyzja będzie jutro. Jeśli jutro mnie nie przyjmą, to już muszą w niedzielę. Według przepisów do końca 41 tygodnia dziecko musi się urodzić, a przyjąć do szpitala muszą 10 dni po terminie. Wolałabym nie mieć wywoływanego, no ale.
Milmo i jak ?

Niestety zgłosiłam się w tamtą niedzielę na wywołanie i okazało się, że na oddziale jest tylko jedno miejsce. Dostalam wypis z powodu braku miejsc z adnotacją, że mam sobie szukać innego szpitala. Z Żelaznej też mnie odesłano, także żadnego z tych szpitali nie polecam :/

Niestety zgłosiłam się w tamtą niedzielę na wywołanie i okazało się, że na oddziale jest tylko jedno miejsce. Dostalam wypis z powodu braku miejsc z adnotacją, że mam sobie szukać innego szpitala. Z Żelaznej też mnie odesłano, także żadnego z tych szpitali nie polecam :/
I gdzie urodzilas? Czy jeszcze czekasz?

reklama
Urodziłam 12.08 w szpitalu w Wołominie. Tylko tam było miejsce i nie żałuję. Kiepskie warunki na położnictwie, ale porodówka super i personel fantastyczny! Cudowni ludzie z wielkim sercem. Polecam :)
Super, że dobrze trafiłaś i ze faktycznie da sie rodzić po ludzku! Gratuluje rozwiazania :)

Rozwiązanie
Do góry