reklama
Rozwiązanie
Super, że dobrze trafiłaś i ze faktycznie da sie rodzić po ludzku! Gratuluje rozwiazaniaUrodziłam 12.08 w szpitalu w Wołominie. Tylko tam było miejsce i nie żałuję. Kiepskie warunki na położnictwie, ale porodówka super i personel fantastyczny! Cudowni ludzie z wielkim sercem. Polecam
Milmo
Fanka BB :)
Jestem tydzień po terminie. Jutro mam się zgłosić. Póki co nie mam wskazań do CC.Milmo trzymam kciuki i zazdrosze Ci ze to juz. Porod bedzie naturalnie czy cesarskie ciecie?
reklama
Aniaanka
A to Twoj pierwszy porod? Widocznie Twojej dzidzi dobrze u Ciebie i nie chce jej sie wychodzicJestem tydzień po terminie. Jutro mam się zgłosić. Póki co nie mam wskazań do CC.
Milmo
Tak, pierwszy. Lekarz powiedział, że na ktg zupełnie nic nie widać, żeby miał być poród i nie widzi sensu czekać dalej. Ostateczna decyzja będzie jutro. Jeśli jutro mnie nie przyjmą, to już muszą w niedzielę. Według przepisów do końca 41 tygodnia dziecko musi się urodzić, a przyjąć do szpitala muszą 10 dni po terminie. Wolałabym nie mieć wywoływanego, no ale.A to Twoj pierwszy porod? Widocznie Twojej dzidzi dobrze u Ciebie i nie chce jej sie wychodzic
DarkAsterR
Powodzenia.
Daj znać jak już będzie po.
Daj znać jak już będzie po.
Aniaanka
Milmo i jak ?Tak, pierwszy. Lekarz powiedział, że na ktg zupełnie nic nie widać, żeby miał być poród i nie widzi sensu czekać dalej. Ostateczna decyzja będzie jutro. Jeśli jutro mnie nie przyjmą, to już muszą w niedzielę. Według przepisów do końca 41 tygodnia dziecko musi się urodzić, a przyjąć do szpitala muszą 10 dni po terminie. Wolałabym nie mieć wywoływanego, no ale.
Milmo
Idę w niedzielę na wywołanie.Milmo i jak ?
Milmo
Niestety zgłosiłam się w tamtą niedzielę na wywołanie i okazało się, że na oddziale jest tylko jedno miejsce. Dostalam wypis z powodu braku miejsc z adnotacją, że mam sobie szukać innego szpitala. Z Żelaznej też mnie odesłano, także żadnego z tych szpitali nie polecam :/
Jola92
I gdzie urodzilas? Czy jeszcze czekasz?Niestety zgłosiłam się w tamtą niedzielę na wywołanie i okazało się, że na oddziale jest tylko jedno miejsce. Dostalam wypis z powodu braku miejsc z adnotacją, że mam sobie szukać innego szpitala. Z Żelaznej też mnie odesłano, także żadnego z tych szpitali nie polecam :/
Milmo
Urodziłam 12.08 w szpitalu w Wołominie. Tylko tam było miejsce i nie żałuję. Kiepskie warunki na położnictwie, ale porodówka super i personel fantastyczny! Cudowni ludzie z wielkim sercem. PolecamI gdzie urodzilas? Czy jeszcze czekasz?
reklama
Jola92
Super, że dobrze trafiłaś i ze faktycznie da sie rodzić po ludzku! Gratuluje rozwiazaniaUrodziłam 12.08 w szpitalu w Wołominie. Tylko tam było miejsce i nie żałuję. Kiepskie warunki na położnictwie, ale porodówka super i personel fantastyczny! Cudowni ludzie z wielkim sercem. Polecam
Podziel się: