reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
To jak mamy masować ?
Zrobię wszytsko byleby uchronić się przed cesarka 
katiNJ
Fanka BB :)
MOj dzidzius tez jeszcze w niewlasciwej pozycji. Wczoraj lekarka powiedziala ze jak sie nie obroci to cesarka. Na tez obrot na pewno sie nie zgodze, czytalam ze to nawet nie jest juz praktykowane. Moja lekarka nawet o tym nie wspominala.
Co do masowania to ja sobie delikatnie glaszcze brzuszek. Dzidzius to bardzo lubi.
Co do masowania to ja sobie delikatnie glaszcze brzuszek. Dzidzius to bardzo lubi.
A
azik
Gość
po 36 można masować ile wlezie - a niech przychodzą skurcze i dzidzia się rodzi 
ale tak powaznie - to któraś z dziewczyn pisała że masowanie jakiegoś miejsca na stopie pomaga obrócić sie dziecku...
ale tak powaznie - to któraś z dziewczyn pisała że masowanie jakiegoś miejsca na stopie pomaga obrócić sie dziecku...
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Jasne Azik a nie wiesz ktore to miejsce ? Ja głaszczę tylko wzdłuż brzuszka, w poprzek i robienie kółek jest podobno tylko zabronione.
K
KingaP
Gość
azik pisze:ale tak powaznie - to któraś z dziewczyn pisała że masowanie jakiegoś miejsca na stopie pomaga obrócić sie dziecku...
Przyzanaję sie: to ja sprzedaję takie informację, tylko za cholerę nie pamiętam które to miejsce. Może Rafał poratuje mnie i Wam powiem, ale musze poczekać, aż wróci z pracy
K
KingaP
Gość
to było miejsce na stopie (od dołu) ;D ;D Fachowiec ze mnie
tylko nie pamiętam, czy to prawa czy lewa strona i jakie okolice :-[ :-[ :-[
reklama
azik pisze:po 36 można masować ile wlezie - a niech przychodzą skurcze i dzidzia się rodzi
ja uwielbiam masaże stóp przynajmniej jeden raz dziennie m ężulo wciska mi receptorki na stopach -pewbnnie dlatego dzidzi leży od początku na głowie
Podziel się: