reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Monika, moja we wtorek też leżała "odpowiednio", a dziś mi się wydaje, że leży odwrotnie
inaczej się porusza i przebiera kopytkami 
na ostatnim usg w szpitalu, przed porodem dowiemy się co i jak! pocieszające jest to, że maluchy maja coraz mniej miejsca i ciężko im będzie zmienić pozycję na "nieodpowiednią"
na ostatnim usg w szpitalu, przed porodem dowiemy się co i jak! pocieszające jest to, że maluchy maja coraz mniej miejsca i ciężko im będzie zmienić pozycję na "nieodpowiednią"
No wlasnie. Moje male tak od wczoraj sie kreci ze chyba juz tez inaczej sie ulozylo. Wystawilo chyba glowke bo byla dosc duza gorka i to twarda az sie przestraszylam. Poglaskalam toto i wlazlo na miejsce. Dzis tez buszowalo calkiem niezle i stukalo az pod zebrami. 26 mam usg wiec zobacze jak lezy 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ruchliwe te nasze dzieciaczki! 
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Jak moje "po wypuszczeniu " (jak to stweirdziła Rafał
) będzie takie żywe jak w brzuszku to mam przekichane 
K
KingaP
Gość
Ja też !!! :laugh: :laugh: :laugh: "anioł!!!"
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Widziałam coś........ Na internecie.......... Ale nei wiem czy wy też chcecie to oglądać.... Bleeeeeeee - bardzo dobitnie pokazany poród z nacięciem krocza, po ktorym wręcz wypada dziecko ułożone miednicowo...... Więc mam rozumieć, że jak Gaja jest pupką w dół to mogę rodzić naturalnie?
ja chcę zobaczyc podaj stronę najwyżej napisz ostrzeżenie tłustym pogrubionym drukiem a jak nie to proszę prześlij mi adres na agaokno@o2.pl
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
OSTRZEŻENIE DLA WRAŻLIWYCH !!!!
NIE OGLADAĆ
http://www.geocities.com/4birthing/childbirth_videos.html
NIE OGLADAĆ
http://www.geocities.com/4birthing/childbirth_videos.html
reklama
Moj lekarz stwierdzil, ze jesli dzidzia dalej bedzie miednicowo albo poprzecznie (tak jak teraz) to absolutnie cesarka. Ale po rozpoczeciu akcji porodowej (teraz podobno jesli tylko nie ma zagrozenia zycia to cesarke robi sie tylko po rozpoczeciu sie skurczow- latwiej sie tnie i mniejsze ryzyko krwotoku).
Podziel się: